Gemeente Medemblik

Over de gemeente Medemblik

De gemeente Medemblik is gelegen in de provincie Noord-Holland. De gemeente telt bijna 44.000 inwoners en ligt in de regio West-Friesland.

Ontstaan

Op 1 januari 2007 werden de gemeenten Noorder-Koggenland en Wognum toegevoegd aan de bestaande gemeente Medemblik. Op 1 januari 2011 voegden Wervershoof en Andijk zich ook bij de gemeente. Medemblik heeft bijna twintig kernen en enkele buurtschappen in de gemeente.

Wat Medemblik bieden heeft

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland. De gemeente Medemblik staat internationaal bekend om het Regatta Center. Dit is een watersportcentrum waar nationale en internationale zeilwedstrijden worden gehouden. In Medemblik kunt u het Kasteel Radboud of het Bakkerijmuseum bezoeken. Ook is er een Stoommachine Museum.
Daarnaast lopen er diverse fiets- en wandelroutes door de gemeente heen. Deze routes brengen u over dijkjes, door lintdorpen en langs stolpboerderijen. Vanaf de dijken kunt u prachtig uitkijken over het IJsselmeer.
In de dorpen in de gemeente Medemblik bevinden zich ook enkele havens. U kunt uw jacht aan een van de havens op het IJsselmeer aanleggen of een watersport beoefenen. Voor de toeristen zijn er in de gemeente voldoende overnachtingsmogelijkheden. Er zijn diverse bungalowparken, campings en bed & breakfasts gevestigd in Medemblik.

Contactgegevens

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de gemeente Medemblik. Telefonisch is de gemeente bereikbaar op 0229-856000. Dit telefoonnummer is van maandag tot en met donderdag bereikbaar van 8.30 – 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 – 14.00 uur. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@medemblik.nl. Schriftelijke post adresseert u aan Postbus 45, 1687 ZG Wognum.
Het gemeentehuis is gevestigd aan de Dick Ketlaan 21 in Wognum. Op maandag en woensdag is het gemeentehuis geopend van 9.00 – 20.00 uur, op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 – 14.00 uur. Voor de meeste producten en diensten dient u online een afspraak te maken.

Openingstijden Gemeente Medemblik klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Medemblik

Telefoonnummer Gemeente Medemblik klantenservice

Telefoonnummer
0229 - 85 60 00
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Medemblik klantenservice

Dick Ketlaan 21
Wognum

E-mailadres Gemeente Medemblik klantenservice

E-mailadres

Gemeente Medemblik opzeggen

Gemeente Medemblik direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente medemblik.

Gemeente Medemblik ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie