Gemeente Texel

 klantenservice

Met gemeente Texel contact via de website

Als u contact wilt opnemen met de klantenservice van gemeente Texel, zijn er verschillende manieren waarop u dit kunt doen. Ten eerste kunt u de website van gemeente Texel bezoeken. Hier vindt u informatie over de verschillende diensten en producten van de gemeente, zoals het aanvragen van een paspoort of het melden van een klacht. In sommige gevallen is het dus niet nodig om meteen de klantenservice te bellen. Is uw vraag toch niet beantwoord na het bekijken van de website? Dan kunt u ook op de website van gemeente Texel contact opnemen door het contactformulier in te vullen. U krijgt dan binnen vijf werkdagen een antwoord. De gemeente Texel is verder actief op Instagram, Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn. Via deze kanalen blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen in de gemeente. Ook kunt u vragen stellen en opmerkingen maken via direct message of comments. Houd er rekening mee dat de gemeente alleen tijdens kantooruren reageert.

Telefonisch met gemeente Texel contact opnemen

Daarnaast kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente Texel. Het telefoonnummer van de klantenservice is 14 0222 (let op, dit is het hele telefoonnummer). Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur. Houd er rekening mee dat het soms druk kan zijn en dat u even in de wacht moet staan voordat u geholpen wordt.

Bezoekadres gemeente Texel

Soms is het nodig om een persoonlijk bezoek aan de gemeente Texel te brengen. U moet dan eerst een afspraak maken via de website om langs te komen bij het gemeentehuis op Texel. Het adres is Emmalaan 15, 1791 AT in Den Burg. Hier kunt u terecht voor vragen over bijvoorbeeld uw paspoort, rijbewijs of inschrijving in de gemeente. Wilt u een brief schrijven, dan kunt u dit sturen naar het postadres Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

Klantenservicegegevens van andere gemeentes, organisaties en bedrijven

Woont u niet op Texel, maar in een andere gemeente en wilt u daar de contactgegevens van hebben? Houd dan Klantenservicespot bij de hand, want wij hebben al 10 jaar ervaring met her verzamelen en ordenen van de actuele klantenservicegegevens van allerlei soorten organisaties en bedrijven. Woont u dus bijvoorbeeld in Zevenaar, dan vind u binnen enkele seconden via de zoekfunctie hoe u met gemeente Zevenaar contact kunt opnemen. Maar ook als u bijvoorbeeld een woning huurt en de woningbouwvereniging wilt spreken, komt u er via Klantenservicespot achter hoe u met Habeko Wonen, Dudok Wonen of Wooninc contact kunt krijgen. Sla Klantenservicespot dus op bij uw favorieten, zodat u snel de juiste medewerkers van alle klantenservices kunt bereiken!

Contact met Gemeente Texel

Openingstijden Gemeente Texel klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -16:30
Dinsdag
08:30 -16:30
Woensdag
08:30 -16:30
Donderdag
08:30 -16:30
Vrijdag
08:30 -19:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Texel klantenservice

Contact met Gemeente TexelNummer
Algemeen14 0222

Overige contactmogelijkheden Gemeente Texel klantenservice

Gemeente Texel opzeggen

Gemeente Texel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente texel.

Gemeente Texel ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Texel? Laat ons je ervaring met Gemeente Texel weten!
Beoordeel Gemeente Texel

Adres Gemeente Texel klantenservice

Emmalaan 15
Den Burg

Laat ons je ervaring met de Gemeente Texel klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Texel klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Texel Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Texel klantenservice?