Gemeente Zevenaar

 klantenservice

Bezoekadres gemeente Zevenaar

Bent u inwoner van gemeente Zevenaar en wilt u met de gemeente spreken? Als u met gemeente Zevenaar contact wilt opnemen met de klantenservice, zijn er verschillende manieren om dit te doen. Een van de eerste dingen die u kunt doen, is het bezoeken van het gemeentehuis. U heeft hier wel een afspraak voor nodig en deze kunt u maken op de website van de gemeente zelf. Het adres in Zevenaar is Kerkstraat 27. De gemeente Zevenaar openingstijden zijn maandag en woensdag van 8.30 tot 19.30 uur, dinsdag en donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. U kunt hier terecht voor verschillende zaken, zoals het aanvragen van een paspoort, rijbewijs of vergunning. Verder kunt u ook brieven sturen naar het postadres: Gemeente Zevenaar, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar.

Gemeente Zevenaar telefoonnummer bellen

Voor telefonisch contact met de gemeente Zevenaar kunt u bellen naar het algemene telefoonnummer (0316) 595 111. Dit gemeente Zevenaar telefoonnummer is maandag t/m donderdag van 8.30 – 17.00 uur en vrijdag van 8.30 – 12.30 te bereiken. U kunt hier terecht voor vragen over bijvoorbeeld belastingen, vergunningen en subsidies. De medewerkers aan de telefoon proberen uw vraag direct te beantwoorden. Daarom kunnen zij u vragen om aanvullende (persoons)gegevens. Houd deze dus bij de hand voor een snelle afhandeling. Is uw vraag te specifiek, dan verbinden zij u door naar de desbetreffende afdeling.

Via email, chat of contactformulier met gemeente Zevenaar contact opnemen

U kunt ook een e-mail naar gemeente@zevenaar.nl sturen om met gemeente Zevenaar in contact te komen. Een alternatief is om het contactformulier in te vullen als u een vraag of opmerking heeft. De gemeente mailt of belt u dan zo spoedig mogelijk terug, indien u dit wenst. Verder is live chatten om met de gemeente in contact te komen ook een mogelijkheid. De gemeente Zevenaar openingstijden van de chatfunctie zijn hetzelfde als de telefonische openingstijden (zie hierboven).

Gemeente Zevenaar op social media

Als u contact wilt opnemen met de gemeente Zevenaar via social media, zijn er ook verschillende mogelijkheden. De gemeente maakt gebruik van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube om inwoners en belangstellenden op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in de gemeente. Als u vragen heeft, doet de gemeente haar best om deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Houd er wel rekening mee dat de beantwoording soms iets langer kan duren.

Contact met andere gemeente of klantenservices?

Woont u niet in Zevenaar, maar bijvoorbeeld in Texel en wilt u met de gemeente Texel contact opnemen? Klantenservicespot heeft altijd de actuele contactgegevens bij de hand om u verder te helpen. U kunt hier niet alleen contactinformatie opzoeken van alle gemeentes, maar ook van andere bedrijven en organisaties. Zo kunt u op Klantenservicespot bijvoorbeeld ook opzoeken hoe u met Yarden contact, ARAG rechtsbijstand contact of UWV contact kunt krijgen. Of misschien heeft u vanuit Zevenaar een dagje uit geboekt naar een pretpark of dierentuin en wilt u bijvoorbeeld met Dierenpark Emmen contact kunt krijgen of het adres van Archeon opzoeken. Klantenservicespot is dus dé plek om snel en gemakkelijk de contactgegevens van de klantenservice van uw favoriete organisaties te vinden. Door het handige zoekmenu kunt u gemakkelijk de juiste organisatie vinden en direct contact opnemen. Geen gedoe meer met het zoeken naar contactgegevens, Klantenservicespot heeft het voor u overzichtelijk bij elkaar gebracht!

Contact met Gemeente Zevenaar

Openingstijden Gemeente Zevenaar klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -19:30
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -12:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Zevenaar klantenservice

Contact met Gemeente ZevenaarNummer
Algemeen0316 - 595 111

Overige contactmogelijkheden Gemeente Zevenaar klantenservice

Gemeente Zevenaar opzeggen

Gemeente Zevenaar direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente zevenaar.

Gemeente Zevenaar ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Zevenaar? Laat ons je ervaring met Gemeente Zevenaar weten!
Beoordeel Gemeente Zevenaar

Adres Gemeente Zevenaar klantenservice

Kerkstraat 27
Zevenaar

Laat ons je ervaring met de Gemeente Zevenaar klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Zevenaar klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Zevenaar Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Zevenaar klantenservice?