Gemeente Beek

 klantenservice

Over Gemeente Beek

De gemeente Beek ligt in provincie Limburg en heeft als hoofdplaats het gelijknamige Beek. Begin 2014 telde de gemeente ruim 16,295 inwoners in haar oppervlakte van bijna 22 vierkante kilometer. De gemeente Beek is pas een jonge gemeente, dat in deze vorm pas sinds 1982 bestaat. Hiervoor was Spaubeek nog een zelfstandige gemeente. In totaal bestaat gemeente Beek uit vijf dorpen en het gehucht Kelmond, dat slechts 170 inwoners telt. De grootste dorpen zijn Beek, Spaubeek, Neerbeek en Genhout. Hiernaast liggen er rondom Spaubeek vier buurtschappen die dusdanig klein zijn dat ze niet als wijken kunnen worden gerekend. Overal in de gemeente zijn Limburgstalige plaatsnaamborden te vinden naast de standaard Nederlandstalige. In het dorp Beek bevindt zich tevens het beroemde “Adsteeg-circuit”. Hierop zijn al meerdere jaren de NK wielrennen gehouden en in 2012 liep zelfs het parcours van de Wereldkampioenschappen wielrennen over de Adsteeg.

Gemeente Beek Klantenservice

Voor al uw vragen, opmerkingen, wijzingen of klachten kunt u contact opnemen met de gemeente Beek klantenservice. Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen, waarbij de eerste stap veelal de website is. Op de website is namelijk al veel informatie over de gemeente te vinden. Zo vindt u onder het kopje ‘Actueel’ het laatste nieuws uit de gemeente, alswel aankomende publicaties. Ook worden hier direct officiele bekendmakingen en besluiten geplaatst en kunt u kijken wat er op de jaarkalender staat aan evenementen en projecten. Om nog sneller op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen binnen de gemeente, volgt u op Twitter @GemBeek.

Direct Regelen

Het overgrote merendeel van de zaken waarvoor u vroeger naar het gemeentehuis toe zou komen, kan u nu gewoon doen vanachter uw computer. Niet alleen bespaart het u zo moeite, maar het is bovendien ook een stuk sneller en efficiënter. Er zijn tal van zaken die u simpelweg zelf gemakkelijk kan regelen bij de digitale balie van de gemeente Beek klantenservice.
Veelal moet u eerst inloggen met uw DigiD gegevens, voordat u toegang krijgt tot de beschikbare formulieren. Sommige producten kunt u zelfs direct online betalen, wat u het geld van een postzegel weer bespaart.
U kunt bij de digitale balie onder andere terecht voor: een rioolaansluiting aanvragen, een hond aanmelden voor hondenbelasting, een sloopmelding doen, een huisnummer aanvragen, een verzoek indienen tot geheimhouding van persoonsgegevens, een verklaring omtrent gedrag aanvragen, extra afvalcontainers aanvragen, een melding van zwerfvuil doen, subsidies aanvragen, een verhuizing doorgeven, en nog veel meer. Kijkt u snel op www.gemeentebeek.nl voor alle beschikbare formulieren en procedures.

Persoonlijk Contact

Spreekt u liever een van de medewerkers van de gemeente Beek klantenservice? Geen probleem! U kunt op werkdagen bellen met 046 438 9222 tussen 09:00 en 17:00. Heeft u een dringende vraag of klacht? Dan kunt u ook buiten de openingstijden bellen met bovenstaand nummer. Het callcenter brengt u dan direct in contact met de juiste afdeling. Minder dringende meldingen worden de volgende werkdag direct behandeld.

Contact met Gemeente Beek

Openingstijden Gemeente Beek klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Beek klantenservice

Contact met Gemeente BeekNummer
Algemeen046 - 43 89 222

Overige contactmogelijkheden Gemeente Beek klantenservice

Gemeente Beek opzeggen

Gemeente Beek direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente beek.

Gemeente Beek ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Beek? Laat ons je ervaring met Gemeente Beek weten!
Beoordeel Gemeente Beek

Adres Gemeente Beek klantenservice

Raadhuisstraat 9
Beek

Laat ons je ervaring met de Gemeente Beek klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Beek klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Beek Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Beek klantenservice?