NetPolis

 klantenservice

Over Netpolis

Netpolis is een landelijk opererend onafhankelijk assurantiekantoor dat sinds 1998 verzekeringen aanbiedt via internet. Dankzij de efficiënte werkwijze, hun gespecialiseerde kennis en de samenwerking met toonaangevende verzekeraars kun je flink besparen op je verzekeringen. Verzekeren is in hun visie heel eenvoudig. Netpolis claimt dat het heel makkelijk is om zelf uw verzekeringen af te sluiten zonder dat er een dure adviseur tussen komt. Ze claimen dat u snel en makkelijk regelt wat als autoverzekering het beste bij u past.

Daarin werken zij samen met een groot aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die garant staan voor de uitstekende voorwaarden. Dankzij hun onafhankelijke positie kunnen zij in alle vrijheid de beste verzekeraars aanbieden. Daarom hechten zij ook veel waarde aan de Netpolis klantenservice.

Veelgestelde vragen

Voordat u contact opneemt met de Netpolis klantenservice, is er eerst een andere optie. Op de veelgestelde vragen pagina kunt u de antwoorden vinden op al uw vragen, zoals hoe het kan dat Netpolis zoveel goedkoper is dan andere verzekeringsmaatschappijen. U kunt hier vragen vinden over de voordelen van Netpolis, voor welke verzekeringen u terecht kan of wat u het beste kan doen als uw auto al ergens anders verzekerd is maar u graag over wil stappen. Ook vragen met betrekking tot uw schadevrije jaren of premies komen hier aan bod.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de Netpolis Klantenservice. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Netpolis Facebook. Deze tak van de Netpolis klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Netpolis bereiken via @Netpolis. Zijn ze hier niet te bereiken, dan kunt u het altijd nog op Google Plus proberen.

Netpolis klantenservice

Ten eerste kunt u over vragen rondom uw verzekering of wijzigen van uw voertuig altijd contact opnemen met de Netpolis klantenservice. Dit kan via het contactformulier, waarbij u de categorie van uw klacht, vraag of suggestie aan kunt geven. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd een telefoontje plegen.  Voor algemene info kunt u bellen naar 0900 – 638 76 54. Dit is op lokaal tarief. Daarnaast kunt u bellen voor vragen over schades of schademeldingen naar 0187 – 488 400.

Overige opties

Verder is het ook mogelijk om de Netpolis klantenservice een brief te sturen indien het niet werkt via de telefoon of het contactformulier. Dit doet u door een brief te sturen naar Administratie Netpolis, Postbus 7640, 6503 GE, Nijmegen.

Contact met NetPolis

Openingstijden NetPolis klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers NetPolis klantenservice

Contact met NetPolisNummer
Algemeen0900 - 638 76 54

Overige contactmogelijkheden NetPolis klantenservice

NetPolis opzeggen

NetPolis direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/netpolis.

NetPolis ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met NetPolis? Laat ons je ervaring met NetPolis weten!
Beoordeel NetPolis

Adres NetPolis klantenservice

Zuideind 41
Emmen

Laat ons je ervaring met de NetPolis klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de NetPolis klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel NetPolis Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de NetPolis klantenservice?