Voogd & Voogd

 klantenservice

Over Voogd & Voogd

Voogd & Voogd is gespecialiseerd in schadeverzekeringen. Zij vormen de logistieke en commerciële schakel tussen professionele bemiddelaars en de meest vooraanstaande verzekeraars. De historie van het assurantiebedrijf Voogd & Voogd gaat terug tot 1909; de ICT-tak is sinds 2001 operationeel. Gestart als ‘De Voogd’s Assurantiekantoor’, een eenmansbedrijf in Middelharnis op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, heeft de onderneming sinds de oprichting een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt. De Voogd nam in de jaren na de Tweede Wereldoorlog een voorsprong door eerder dan wie ook in de verzekeringsbranche het belang in te zien van kantoor- en procesautomatisering.

De vierde generatie De Voogd die in de jaren negentig van de vorige eeuw het roer overnam, bouwde op basis daarvan het bedrijf uit tot een hoogwaardige, innovatieve en landelijke opererende dienstverlener. Voogd & Voogd telt op dit moment meer dan 250 medewerkers. Het hoofdkantoor staat in Middelharnis (ZH). Daarnaast hebben zij een vestiging in Roosendaal. Voogd & Voogd bestaat uit twee ondernemingen: Voogd & Voogd Verzekeringen C.V. en Voogd & Voogd Diensten B.V.

Veelgestelde vragen

De website van Voogd & Voogd is voornamelijk bestemd voor bemiddelaars. De consument kan niet rechtstreeks zaken met hen doen, maar uitsluitend met de bemiddelaars waarmee Voogd & Voogd samenwerkt. Bij een aantal van deze bemiddelaars kunt u naast het ontvangen van persoonlijk advies, ook online verzekeringen vergelijken en zelf afsluiten. Er is dan geen sprake van advies door een adviseur, maar van bemiddeling op basis van ‘execution only’. U maakt zelf de keuze voor een product en voert zelf de gegevens in die nodig zijn.

Het bezoekadres van Voogd & Voogd is Boomgaardweg 5, 3241 LA in Middelharnis. Het postadres is Postbus 14,3240 AA, Middelharnis. Per e-mail kunt u de klantenservice van Voogd & Voogd bereiken via het e-mailadres info@voogd.com. Als u consument bent en vragen heeft  over uw verzekering(en), een schade of over de betaling van uw premie, kunt u contact opnemen met uw bemiddelaar bij Voogd & Voogd. Uw bemiddelaar behartigt uw belangen en is te allen tijde eerste aanspreekpunt voor u.

Social Media

Indien u op de website uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de klantenservice van Voogd & Voogd Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan Voogd & Voogd stellen op de Facebookpagina. Ook via Twitter kunt u Voogd & Voogd bereiken, namelijk via @voogdenvoogd.

Voogd en Voogd Klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van Voogd & Voogd. Als u bemiddelaar bent en over een aanstelling beschikt bij Voogd & Voogd verzekeringen, kunt u voor al uw vragen over particuliere verzekeringen contact opnemen met het KlantContactCenter. Zij zijn bereikbaar via het  telefoonnummer 0187-488500. Voor v ragen over e ICT diensten van Voogd & Voogd verzekeringen kan de bemiddelaar bellen met de technische servicedesk via  het telefoonnummer 0187-488588 of mailen naar het e-mailadres servicedesk@voogd.com.

De  klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via het centrale telefoonnummer 0187-488555.  Per fax is de organisatie bereikbaar via het faxnummer 0187-488551.

Contact met Voogd & Voogd

Openingstijden Voogd & Voogd klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Voogd & Voogd klantenservice

Contact met Voogd & VoogdNummer
Algemeen0187 - 48 85 55

Overige contactmogelijkheden Voogd & Voogd klantenservice

Voogd & Voogd opzeggen

Voogd & Voogd direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/voogd & voogd.

Voogd & Voogd ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Voogd & Voogd? Laat ons je ervaring met Voogd & Voogd weten!
Beoordeel Voogd & Voogd

Adres Voogd & Voogd klantenservice

Boomgaardweg 5
Middelharnis

Laat ons je ervaring met de Voogd & Voogd klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Voogd & Voogd klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Voogd & Voogd Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Voogd & Voogd klantenservice?