Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond

 klantenservice

Over Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond

Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond richt zich op de veiligheid en ontwikkeling van kinderen in de regio Rotterdam. De instelling grijpt in wanneer deze veiligheid en/of ontwikkeling in gevaar is. Jeugdbeschermers nemen de regie van de hulpverlening op zich in een gezin wanneer dit nodig is. Ze werken samen met ouders en het netwerk van het gezin aan een veilige opvoedsituatie. Ze ondersteunen het gezin en richten zich op het verbeteren van de thuissituatie. Ook is het taak om te voorkomen dat de problemen verergeren. De hulp van jeugdbeschermers heeft zoveel mogelijk een vrijwillig karakter, maar kan een verplicht karakter krijgen in de vorm van een jeugdbeschermingsmaatregel of jeugdreclassering.

Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond is nadrukkelijk aanwezig in gezinnen die hulpverlening krijgen. De jeugdbeschermers zoeken een verbinding met de ouders, het sociale netwerk en de professionele hulpverlening. Er wordt gekeken naar de context waarin het kind zich bevindt, maar waar nodig kan de jeugdbescherming zowel oplossings– als vraaggericht te werk gaan.

Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond heeft verschillende taken in het pakket zitten. De instelling richt zich op crisisinterventies, maar ook op jeugdbescherming met drang. Ook voert de jeugdbescherming voogdijmaatregelen, ondertoezichtstellingen en jeugdreclassering uit als de (kinder)rechter deze uitspreekt. Veilig Thuis, het meldpunt voor kindermishandeling en huiselijk geweld, maakt ook onderdeel uit van de instelling. Daarnaast beschikt de instelling over een eigen kenniscentrum waarbinnen wetenschappelijke artikelen worden gekoppeld aan de praktijkervaringen van de jeugdbescherming.

Contactgegevens

Voor algemene vragen en advies kunt u op verschillende manieren contact opnemen met Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond. De Jeugdbescherming is telefonisch bereikbaar op 010-2330000. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@jbrr.nl. Schriftelijke post adresseert u aan Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond, Delftseplein 29, 3013 AA in Rotterdam.
Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond heeft twee bezoekadressen in Rotterdam. De gegevens van deze vestigingen vindt u op de website.
Voor meldingen over huiselijk geweld of kindermishandeling neemt u contact op met 0800-2000.

Contact met Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond

Openingstijden Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond klantenservice

Contact met Jeugdbescherming Rotterdam RijnmondNummer
Algemeen010 - 233 00 00

Overige contactmogelijkheden Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond klantenservice

Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond opzeggen

Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/jeugdbescherming rotterdam rijnmond.

Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond? Laat ons je ervaring met Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond weten!
Beoordeel Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond

Adres Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond klantenservice

Delftseplein 29
Rotterdam

Laat ons je ervaring met de Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond klantenservice?