Pels Rijcken Droogleever Fortuijn

 klantenservice

Over Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

Pels Rijcken Droogleever Fortuijn is een advocatenkantoor dat gevestigd is in Den Haag. Het behoort tot de top 10 van Nederlandse advocatenkantoren. Er werken meer dan 300 specialisten bij het advocatenkantoor. Het kantoor verleent haar diensten voornamelijk aan toonaangevende cliënten. Hiertoe behoren de overheid, toezichthouders en nationale en internationale ondernemingen. Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn levert haar diensten in de volgende sectoren; Vastgoed, Energie, Zorg, Toezichthouders, Centrale Overheid, Internationale cliënten, Onderwijs, Financiële instellingen en markten, provincies en gemeenten en andere overheden.
Pels Rijcken Droogleever Fortuijn heeft tevens een landsadvocaat. In 1879 werd de landsadvocaat ingesteld. In nederland bestaat er maar 1 landsadvocaat, momenteel is dit Bert-Jan Houtzagers. Er zijn wel enkele plaatsvervangers, die de heer Houtzagers kunnen vervangen. Vroeger was de functie van landsadvocaat voornamelijk bestuurlijk van aard, nu is de landsadvocaat ook vaak bezig met privaatrechtelijke aangelegenheden. De werkzaamheden die de heer Houtzagers moet uitvoeren voor de Staat, werken door in de bedrijfsvoering van Pels Rijcken Droogleever Fortuijn. De advocaten bij het kantoor werken gezamenlijk aan de vele zaken die de Staat bij hun neer legt.
Het kantoor is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden; aanbestedingsrecht, aansprakelijkheid, schade & verzekering, arbeidsrecht, belastingrecht, bestuursrecht, bouwrecht, cassatie, civiel recht, energierecht, Europees recht, gezondheidsrecht, ICT, IE & Mediarecht, Litigation & Arbitration, Mededinging & Marktregulering, Omgevingsrecht, Ondernemingsrecht, Onderwijsrecht, Publiek Vervoerrecht, Rechtshandhaving & Strafrecht, Staatsrecht, Tuchtrecht en Vastgoedrecht.
Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn is lid van het grote netwerk First Law International. Hier zijn meer dan zestig advocatenkantoren bij aangesloten. Met dit netwerk kan het kantoor verschillende kennis en ervaring delen met andere advocatenkantoren. Hierdoor kan Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn ook internationale kwesties oplossen. Het internationale netwerk van de advocaten heeft een prijs gewonnen, de zogenaamde ‘Elite Leading Law Firm Network’. Daarmee is het netwerk als hoogst gekwalificeerd van alle andere advocatennetwerken.

Contact

De klantenservice van Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn is te bereiken op het telefoonnummer 070-5153000. Ook kunt u een fax bericht sturen om het kantoor te bereiken. Dit kan via het nummer 070-5153100. Het kantoor is gevestigd in de New Babylon, Bezuidenhoutseweg 57, 2594 AC Den Haag. Mocht u het kantoor per email willen bereiken, kan dat door een mail te sturen naar info@pelsrijcken.nl. Daarnaast kunt u uw vraag stellen aan het kantoor door middel van sociale media. Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn is actief op Twitter, Linkedin en Youtube. De Facebook van het kantoor is alleen voor recruitment opgezet.

Contact met Pels Rijcken Droogleever Fortuijn

Openingstijden Pels Rijcken Droogleever Fortuijn klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Pels Rijcken Droogleever Fortuijn klantenservice

Contact met Pels Rijcken Droogleever FortuijnNummer
Algemeen070-5153000

Overige contactmogelijkheden Pels Rijcken Droogleever Fortuijn klantenservice

Pels Rijcken Droogleever Fortuijn opzeggen

Pels Rijcken Droogleever Fortuijn direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/pels rijcken droogleever fortuijn.

Pels Rijcken Droogleever Fortuijn ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Pels Rijcken Droogleever Fortuijn? Laat ons je ervaring met Pels Rijcken Droogleever Fortuijn weten!
Beoordeel Pels Rijcken Droogleever Fortuijn

Adres Pels Rijcken Droogleever Fortuijn klantenservice

Bezuidenhoutseweg 57
Den Haag

Laat ons je ervaring met de Pels Rijcken Droogleever Fortuijn klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Pels Rijcken Droogleever Fortuijn klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Pels Rijcken Droogleever Fortuijn Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Pels Rijcken Droogleever Fortuijn klantenservice?