Wijn & Stael

 klantenservice

Over Wijn & Stael

Wijn & Stael is een advocatenkantoor dat gevestigd is in Utrecht. Het kantoor behoort tot de top 50 van alle Nederlandse advocatenkantoren. Het kantoor is maatschappelijk betrokken en modern. De diensten van het kantoor worden verleend aan verschillende ondernemingen, financiële instellingen, zorginstellingen, overheden, non-profitogranisaties, belangenorganisaties en particulieren. De diensten worden verleend in Nederland en in het buitenland.
Het kantoor onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en haar goede reputatie. Wijn & Stael kent een brede juridische basis door een breed pakket aan rechtsgebieden aan te bieden. Het persoonlijk contact en betrokkenheid staan op de voorgrond. Ook is het aandragen van heldere oplossingen en daadkrachtigheid een van de uitgangspunten van het kantoor. De omvang van het kantoor is een bewuste keuze. Hierdoor kan er een multidisciplinaire samenwerking plaats vinden en hebben de advocaten van Wijn & Steal een plezierige en collegiale werkomgeving.

Specialisaties

Wijn & Stael is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, zoals het aanbestedingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, agrarisch recht, arbeidsrecht, bestuursrecht, bouwrecht, cassatie, contractenrecht, corporate litigation, financial litigation, financiering, zekerheden en leasing, franchise, gezondheidsrecht, herstructurering en reorganisatie, huurrecht, insolventierecht, klacht- en tuchtrecht, mediarecht, ondernemingsrecht, onteigening, sport en recht en vastgoed. Naast de verschillende rechtsgebieden maakt Wijn & Stael een onderscheid tussen branches waarin het kantoor werkzaam is. De werkzaamheden worden onderverdeeld in de volgende branches: banking & finance, bouw & projectontwikkeling, cultuur, food & agri, franchise, handel & industrie, landbouw, natuur en milieu, non-profit, onderwijs, overheden en (semi)publieke instellingen, vastgoed, zakelijke dienstverlening en zorg & welzijn.

Contact

Wijn & Stael is op verschillende manieren te bereiken. Het bezoekadres van het kantoor is Maliesingel 20, 3581 BE Utrecht. Hier komt u bij de receptie. Er is tevens een locatie aan de Maliesingen 16B en aan de Maliesingel 23. Indien u het kantoor wenst aan te schrijven, kunt u uw brief adresseren aan Wijn & Stael, Postbus 354, 3500 AJ Utrecht. Telefonisch is het kantoor ook te bereiken. U kunt hiervoor het nummer 030-2320800 gebruiken. Tevens is het mogelijk het kantoor een faxbericht te sturen. Dit kan via het nummer 030-2320800. Mocht u het kantoor een email willen sturen, kan dat naar het adres info@wijnenstael.nl.
Op de website is tevens een routebeschrijving gegeven, waardoor u de bereikbaarheid van het kantoor kunt bekijken.

Wijn & Stael is ook actief op de sociale media. U kunt uw vragen daarom ook stellen via Facebook: https://www.facebook.com/pages/Wijn-Stael-Advocaten en LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/wijn-&-stael-advocaten-n.v.

Contact met Wijn & Stael

Openingstijden Wijn & Stael klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Wijn & Stael klantenservice

Contact met Wijn & StaelNummer
Algemeen030-2320800

Overige contactmogelijkheden Wijn & Stael klantenservice

Wijn & Stael opzeggen

Wijn & Stael direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/wijn & stael.

Wijn & Stael ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Wijn & Stael? Laat ons je ervaring met Wijn & Stael weten!
Beoordeel Wijn & Stael

Adres Wijn & Stael klantenservice

Maliesingel 20
Utrecht

Laat ons je ervaring met de Wijn & Stael klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Wijn & Stael klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Wijn & Stael Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Wijn & Stael klantenservice?