Feestartikelen.nl

Feestartikelen.nl mag zich al ruim een kwart eeuw een van de meest toonaangevende feestwinkels van ons land noemen. De winkel begon toentertijd uiteraard als fysieke winkel, maar was jaren geleden ook de eerste online feestwinkel van Nederland. Vanwege de enorme online groei is het sinds 2017 alleen nog maar mogelijk om online bij Feestartikelen.nl te winkelen. De webwinkel werd al enkele keren genomineerd als beste webwinkel van Nederland. Feestartikelen.nl biedt artikelen binnen meer dan dertig verschillende thema’s aan. Hier bent u aan het juiste adres voor verjaardagen, bruiloften, carnaval en alle andere denkbare feesten.

Het verhaal van Feestartikelen.nl

Het huidige Feestartikelen.nl zag in 1993 het levenslicht als Henk van Zon Feestartikelen B.V. De winkel was toentertijd gevestigd in Zwolle en groeide al gauw uit tot Nederlands bekendste feestwinkel. In 2002 werd de webwinkel gelanceerd. Vanwege de toenemende groei verhuisde de winkel in 2017 naar een groter magazijn en spitste zich vanaf toen alleen nog toe op de online verkoop. Een enthousiast team werkt er dagelijks aan u de leukste feestkleding en –accessoires te bieden die u elders niet zomaar kunt krijgen. Feestartikelen.nl staat dan ook niet voor niets bekend als trendsetter.

Contact met Feestartikelen.nl

Feestartikelen.nl probeert u elke dag het beste op het gebied van feestartikelen te bieden. Mocht u onverhoopt ontevreden zijn over een bestelling die u hebt gedaan? Of wilt u eenvoudigweg een vraag stellen over een product of het bedrijf in het algemeen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Hiervoor maakt u gebruik van het telefoonnummer 0578 690039. De medewerkers zijn op werkdagen tussen 09.30 en 17.30 beschikbaar. Tussen diezelfde tijdstippen kunt u eveneens via Whatsapp (06 13258093) een gesprek starten met een van de beschikbare medewerkers.

Instagram: https://www.instagram.com/feestartikelen.nl/

Openingstijden Feestartikelen.nl klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:30 -17.30
Dinsdag
09:30 -17.30
Woensdag
09:30 -17.30
Donderdag
09:30 -17.30
Vrijdag
09:30 -17.30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Feestartikelen.nl

Telefoonnummer Feestartikelen.nl klantenservice

Telefoonnummer
0578 690039
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Feestartikelen.nl klantenservice

Wiekenweg 12
8181 AX Heerde

E-mailadres Feestartikelen.nl klantenservice

Feestartikelen.nl opzeggen

Feestartikelen.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/feestartikelen.nl.

Feestartikelen.nl ervaringen

1 ervaringen.

0 gedachten over “Feestartikelen.nl”

  1. Dit is echt een geweldige webshop, hier kun je uren rondkijken en van alles kopen. Echt geweldig haha

Plaats een reactie