Feestbazaar

Feestbazaar is dé online winkel voor feestartikelen en carnavalskleding. De populariteit van de webshop kan grotendeels worden verklaard door het feit dat hij samenwerkt met de meest toonaangevende productenten en importeurs. Daardoor vind u bij Feestbazaar niet alleen het meest diverse aanbod van Nederland, maar ook nog eens een aanbod met een hoge kwaliteit. En dat terwijl de prijzen lager dan gemiddeld liggen. Feestbazaar heeft met enkele producenten tevens een bijzondere samenwerking en behoort tot een select gezelschap dat deze artikelen aanbiedt. Zo bent u dus ook nog eens verzekerd van een unieke outfit. Kleine kans dus, dat u op dat feestje iemand tegen het lijf loopt die hetzelfde aanheeft!

Verkleedkleding en feestartikelen voor alle gelegenheden

Niet alleen kunt u de artikelen thuis laten bezorgen, u heeft ook nog eens de optie om de door u gekozen producten in de vestiging van Feestbazaar in Enkhuizen af te halen. Zo kunt u de kleding of accessoires nog even op uw gemak bekijken voordat u daadwerkelijk tot aanschaf overgaat. Bij Feestbazaar bent u aan het juiste adres voor kleding voor elk denkbaar thema. Of dit nu geboorte, Abraham of Sarah, Sinterklaas en Zwarte Piet, vrijgezellenfeesten of carnaval is. Ook feestartikelen zoals kransen, lampionnen, snorren, stropdassen, baarden, make-up, beenwarmers, handschoenen, hoeden, maskers en meer zijn bij Feestbazaar verkrijgbaar.

Contact met Feestbazaar

Wilt u graag met een medewerker van Feestbazaar spreken? Bijvoorbeeld omdat u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over een door u aangeschaft artikel of Feestbazaar zelf heeft? Dan maakt u gebruik van het telefoonnummer 022 8213345. De telefonische klantenservice is op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 en op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 bereikbaar.

Instagram: https://www.instagram.com/feestbazaar/

Openingstijden Feestbazaar klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -17.00
Dinsdag
09:00 -17.00
Woensdag
09:00 -17.00
Donderdag
09:00 -17.00
Vrijdag
09:00 -17.00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Feestbazaar

Telefoonnummer Feestbazaar klantenservice

Telefoonnummer
022 8213345
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Feestbazaar klantenservice

Het Witte Hert 20
1601 MJ Enkhuizen

E-mailadres Feestbazaar klantenservice

E-mailadres

Feestbazaar opzeggen

Feestbazaar direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/feestbazaar.

Feestbazaar ervaringen

2 ervaringen.

0 gedachten over “Feestbazaar”

  1. Handige webshop voor kostuums. Bestel hier vaak voor Carnaval. Maar weet niet of dat er voorlopig nog inzit..

  2. Ondanks de corona tijd hebben we met de spullen die we bij feestartikelen hebben besteld toch een leuk verassingsfeestje voor mijn broer kunnen organiseren. Balonnen, slingers, hangers, de hele tuin hing vol! Erg leuk assortiment

Plaats een reactie