Marlies Dekkers

De Nederlandse modeontwerpster Marlies Dekkers is internationaal succesvol. Het modehuis is met honderden webshops vertegenwoordigd in verschillende Europese landen, maar ook in Canada en de Verenigde Staten. Marlies Dekkers ontwierp in 1993 haar eerste Undressed Collectie, die als basis heeft gediend voor de daaropvolgende collecties. Bij de Marlies Dekkers webshop vindt u de volledige collectie met onder andere korsetten, bh’s en body’s. De collecties worden onderverdeeld in Signature, Style en Couture. Na het grote succes van de Undressed lijn, kwam het modehuis als gauw met een Sundressed lijn (badkleding) en een aparte lijn voor heren.

Lingerie als de ultieme uiting van vrouwelijkheid

Het doel van Marlies Dekkers is om elke vrouw meer zelfvertrouwen te geven. De ontwerpen die het modehuis voortbrengt zijn zowel trendsettend als innovatief. Marlies Dekkers durft vernieuwend en anders te zijn. Lingerie ziet zij als de ultieme uiting van vrouwelijkheid. Vier keer per jaar kunt u rekenen op een nieuwe collectie, elk afgestemd op het specifieke seizoen en uiteraard stuk voor stuk gekenmerkt door de ultieme pasvorm. Lingerie geeft u namelijk pas een zelfverzekerd gevoel wanneer het behalve een prachtig silhouet ook een optimaal draagcomfort geeft. De lingerie-, bad- en nachtmode van Marlies Dekkers kunt u ook afmaken met accessoires van ditzelfde modehuis.

Contact met Marlies Dekkers

Heeft u een vraag, klacht of opmerking over het modehuis Marlies Dekkers of een van de producten die u er heeft aangeschaft? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Hiervoor belt u naar het nummer 010 7997999. De telefonische klantenservice is op werkdagen van 09.30 tot 17.00 bereikbaar. Indien u daar de voorkeur aan geeft, kunt u ervoor kiezen om het contactformulier op de website in te vullen.

https://www.instagram.com/marliesdekkersofficial/

Openingstijden Marlies Dekkers klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Marlies Dekkers

Telefoonnummer Marlies Dekkers klantenservice

Telefoonnummer
010 7997999
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Marlies Dekkers klantenservice

Voorhaven 17
3025HC, Rotterdam

E-mailadres Marlies Dekkers klantenservice

Marlies Dekkers opzeggen

Marlies Dekkers direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/marlies dekkers.

Marlies Dekkers ervaringen

7 ervaringen.

7 gedachten over “Marlies Dekkers”

  1. Dit is de beste lingerie die in mijn kledingkast hangt. Gaat overduidelijk langer mee dan andere merken. Super Marlies :)!

  2. Ontzettend mooie en goede lingerie. Heb dit ontdekt via een vriendin en ben er heel blij mee. Het zit ook veel beter dan andere merken.

  3. Bedankt Marlies Dekkers! Heb mijn vriendin erg blij gemaakt met een kadobon van jullie winkel. Lieve meiden werken bij jullie in de winkel!

  4. Afgelopen weekend mooie lingerie gekocht en ben er erg blij mee! Goede zaak met deskundig personeel.

  5. De beste op de markt! Doe jezelf een lol en kies altijd voor Marlies Dekker lingerie. Zit 10x beter dan alle andere merken. X RIan

  6. Hele mooie lingerie, ik weer zeker dat alle mannen de lingerie van marlies dekkers kunnen waarderen

  7. De lingerie van Marlies is gewoon simpelweg de mooiste. Het i s wat duurder, maar dan heb je ook echt mooi spul

Plaats een reactie