Sokken.nl

Sokken.nl mag zich de grootste sokkenwebsite van Nederland noemen. De webshop werd in 2012 opgericht en is onderdeel van FashCom, een online fashionbedrijf dat gevestigd is in Amsterdam en Nijverdal. FashCom bestaat behalve deze sokkenwebsite ook nog uit Zwembroeken.nl, Shirts.nl en Boxers.nl. Bij sokken.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om die reden worden weinig processen uit handen gegeven aan derden en draagt het personeel van sokken.nl zelf zorg voor de inkoop, marketing en logistiek.

Brede collectie, hoge kwaliteit

Bij sokken.nl bent u aan het juiste adres voor zowel casual, zakelijke als sportieve sokken. Bekende merken die door de webshop worden gevoerd, zijn onder andere Happy Socks, Burlington, Tommy Hilfiger en Puma. Er is zowel een uitgebreide dames-, heren- als kindercollectie. De website stelt u in staat om gericht binnen deze drie categorieën te zoeken. Ook kunt u producten op sokkenmerk zoeken. Sokken.nl streeft ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. In de meeste gevallen (zaterdag uitgezonderd) gaat dit om één werkdag.

Contact

Wenst u naar aanleiding van een vraag, klacht of algemene opmerking telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van sokken.nl? Dan maakt u gebruik van het telefoonnummer 0548 612357. De telefonische klantenservice is maandag tot en met vrijdag bereikbaar, van 09.00-21.00. Ook kunt u uw vraag online stellen. Op werkdagen is er binnen deze aangegeven tijden altijd een medewerker aanwezig waar u online mee kunt spreken over uw vraag of probleem.
Sokken.nl is onderdeel van FashCom, dat twee verschillende vestigingen heeft. Voor vragen en klachten met betrekking tot sokken.nl maakt u gebruik van het adres in Nijverdal: FashCom, t.a.v. Sokken.nl, Louis Braillestraat 6-01, 7442 DG Nijverdal. Vragen of klachten die per post of per e-mail worden ingediend, worden uiterlijk na 14 dagen beantwoord.

Openingstijden Sokken.nl klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -21:00
Dinsdag
09:00 -21:00
Woensdag
09:00 -21:00
Donderdag
09:00 -21:00
Vrijdag
09:00 -21:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Sokken.nl

Telefoonnummer Sokken.nl klantenservice

Telefoonnummer
0548 612357
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Sokken.nl klantenservice

Louis Braillestraat 6-01
7442DG, Nijverdal

E-mailadres Sokken.nl klantenservice

E-mailadres

Sokken.nl opzeggen

Sokken.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/sokken.nl.

Sokken.nl ervaringen

6 ervaringen.

6 gedachten over “Sokken.nl”

  1. Handig overzicht van sokken, je hebt een leuke collectie met sokken die je normaal gesproken nooit tegen zou komen.

  2. Leuke website met veel keus in Sokken, het is toch prettig om goede sokken te hebben en niet van die goekope zweet sokken.

  3. Ik koop hier mijn happy socks, vind ze persoonlijk erg mooi staan onder een strak pak. Leuke website en gewoon heel veel keus op het gebied van sokken 😉

  4. Je hebt tegenwoordig overal een wbeshop voor. Maar ik bestel hier vaak hugo boss sokken. Zitten lekker en gaan niet snel stinken. Prima webshopje verder. Groetjes dirk

Plaats een reactie