Staples.nl

Staples is wereldwijd gezien de grootste leverancier van kantoorartikelen. Het van origine Amerikaanse bedrijf werd in 1985 opgericht en een jaar later opende het zijn eerste winkel in Boston. Niet lang daarna veroverde het bedrijf ook de Europese markt. In Nederland zijn de tientallen vestigingen over het hele land verspreid. Staples richt zich niet alleen op de groot zakelijke markt, maar ook op het midden- en kleinbedrijf. Ondanks dat Staples wereldwijd opereert, is het streven om de lokale klant in elk land zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en in te springen op zijn behoeften.

Alle producten en diensten onder één dak

Staples probeert u als klant van dienst te zijn door zoveel mogelijk soorten producten op één plek te verkopen. Zodat u niet in verschillende winkels hoeft te zoeken en hiermee onnodig veel tijd kwijtraakt. Het assortiment is ook online verkrijgbaar en wordt regelmatig uitgebreid. Behalve kantoorartikelen kunt u bij Staples ook terecht voor verschillende diensten. Zo zijn alle Nederlandse vestigingen voorzien van een PostNL Business Point en kunt u bij Staples terecht voor al uw print- en drukwerk.

Contact

Staples streeft ernaar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u onverhoopt toch een klacht, of misschien een vraag of opmerkingen hebben, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Dit doet u door te bellen naar het nummer 0900 1570. De klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 17.30 bereikbaar. Voor het bellen naar dit nummer gelden de standaard belkosten. Ook kunt u op de contactpagina van de website gebruik maken van de live chat. Een van de medewerkers beantwoordt dan online zo snel mogelijk uw vragen.

Instagram: https://www.instagram.com/staples/?hl=nl

Openingstijden Staples.nl klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
08.00 -17:30
Dinsdag
08.00 -17:30
Woensdag
08.00 -17:30
Donderdag
08.00 -17:30
Vrijdag
08.00 -17:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Staples.nl

Telefoonnummer Staples.nl klantenservice

Telefoonnummer
0900 1570
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Staples.nl klantenservice

New Office Centre B.V., Jool-Hulstraat 24
1327HA, Almere

E-mailadres Staples.nl klantenservice

Staples.nl opzeggen

Staples.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/staples.nl.

Staples.nl ervaringen

7 ervaringen.

7 gedachten over “Staples.nl”

  1. Waardeloos
    Manager en seniors zwaar onder peil.

  2. Uitstekende zaak, veel kantoorartikelen en dit gaat toch een stuk sneller dan via internet bestellen.

  3. Uitstekende service, de meneer in de winkel heeft mij het een en ander uitgelegd over de printers.

  4. Uitstekende zaak! Je moet wel een pasje hebben om naar binnen te kunnen gaan. Maar er is veel keus en de producten zijn A merken.

  5. Er zit er bij ons 1 om de hoek naast de Makro. Ideaal voor wanneer je snel kantoorartikelen nodig hebt.

  6. Wij halen voor het afdrukken van onze concepten hier onze inkt en fotopapier. Handige b2b winkel met vriendelijk personeel.

  7. Ideaal, vlakbij ons kantoor zit Staples. We halen hier vaak, koffie, mappen, tabbladen etc. Goedkoop zijn ze niet, maar ze hebben wel alles en het gaat toch iets sneller dan online bestellen.

Plaats een reactie