Steve Madden

Steve Madden is een in New York gebaseerde zakenman en mode-ontwerper. Voor zijn ontwerpen laat hij zich inspireren door wat hij in New York op straat ziet. Oftewel: mode met een urban touch. Het door hem opgerichte modemerk draagt zijn naam. Steve Madden mag een reeks beroemde, invloedrijke Amerikaanse sterren tot zijn vaste klantenbestand rekenen. Alhoewel er ook tassen en zonnebrillen van dit merk op de markt zijn, staat de ontwerper toch voornamelijk bekend om zijn schoenencollectie. In Nederland bestonden voorheen in Amsterdam en Rotterdam fysieke winkels van Steve Madden, echter zijn deze nu gesloten. Voor de aanschaf van Steve Madden ontwerpen richt u zich tot de website, of bezoekt u warenhuis de Bijenkorf of andere schoenenwinkels die dit merk voeren.

Gewaagde ontwerpen

De ontwerpen van Steve Madden staan erom bekend een tikkeltje gewaagd te kunnen zijn. Zo ontwerpt hij met grote regelmaat zogenaamde ‘killerheels’, oftewel schoenen met een heel hoge hak. In combinatie met bijzondere materialen en felle, opvallende kleuren creëert hij mode-items die niet met andere designers zijn te vergelijken. De uitgesproken blikvangers doen menig vrouw over de wereld trakteren op een stukje zelfvertrouwen.

Contact

Heeft u als klant een vraag, klacht of opmerking? Dan wordt deze wellicht beantwoord door een bezoek te brengen aan de FAQ pagina op de website van de mode-ontwerper. Kan uw vraag hiermee niet beantwoord worden, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice via nummer 0906 2001822. De klantenservice is op weekdagen van 09.00 tot 17.00 bereikbaar en de kosten voor het telefoneren bedragen 90 cent per minuut.

Adres: Steve Madden Europe, Touwslager 12, 5353 RK Nieuwkuijk. Hierbij dient uitdrukkelijk te worden vermeld dat dit adres niet kan worden gebruikt voor retourzendingen.
E-mails worden op weekdagen tussen 09.00 en 17.00 beantwoord.
Instagram: https://www.instagram.com/stevemadden/

Openingstijden Steve Madden klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Steve Madden

Telefoonnummer Steve Madden klantenservice

Telefoonnummer
0906 2001822
Belkosten
90 cent per minuut

Adres Steve Madden klantenservice

Touwslager 12
5353 RK, Nieuwkuijk

E-mailadres Steve Madden klantenservice

Steve Madden opzeggen

Steve Madden direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/steve madden.

Steve Madden ervaringen

6 ervaringen.

6 gedachten over “Steve Madden”

  1. Wat een ontzettend leuke shop, ben heel er blij met mijn nieuwe aankoop. XOXO INGE

  2. Hele mooie schoenen, nu ook een goede Sale, dus heb direct die mooie Lava laarsjes gekocht. Super blij mee! Verzending was snel.

  3. Hele leuke schoenen, vaak een beetje een aparte collectie. Maar dat maakt ze natuurlijk ook uniek.

  4. Ik heb bij jullie Nurture schoenen gekocht en ze zitten heerlijk! Voor de rest goed aanbod en verder geen negatieve ervaringen.

  5. Mooie herenschoenen gekocht, ik vind het aanbod wel een beetje klein bij Steve Madden, maar misschien wordt dit nog meer? Groetjes, sam

Plaats een reactie