Ulla Popken

 klantenservice

Over Ulla Popken

Ulla Popken is een kledingwinkel dat zich richt op modieuze kleding voor de grotere maten. De winkel kent haar oorsprong in 1880, toen Johan Popken het textielhuis Popken oprichtte. In 1968 opende Popken zijn eerste winkel voor positiekleding en babyuitzet. Bijna twee decennia later, in 1987, werd de eerste Ulla Popken geopend. Deze kledingwinkel richtte zich op jonge mode vanaf maat 42. In datzelfde jaar openden ook tien filialen haar deuren.
Ulla Popken hanteert het motto: Mode, die bij mij past. De kledingzaak wisselt maandelijks haar collecties, geeft advies op maat en heeft een breed assortiment met een goede pasvorm tot haar beschikking. De kleding kan gekocht worden in meer dan 300 filialen die internationaal verspreid zijn, of via postorder of het internet besteld worden.

De service

Ulla Popken biedt kleding aan voor zowel vrouwen als mannen. Naast de gewone kleding beschikt het kledingmerk ook over sportkleding, lingerie en badmode. Ulla Popken biedt verschillende merken aan, waardoor er voor iedereen wat wils is.
Na het plaatsen van een bestelling online worden de beschikbare artikelen doorgaans binnen drie tot vijf werkdagen geleverd. Wanneer de artikelen niet direct beschikbaar zijn, of het weekend zich in de leveringstermijn bevindt, kan de levering vertraging opleveren. De bezorgkosten bedragen 4,95.
Binnen 14 dagen na ontvangst van de levering behoudt u als klant een volledig recht van teruggave.

Contactgegevens

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Ulla Popken. De klantenservice is op werkdagen van 8.0 – 18.00 uur telefonisch bereikbaar op 0900-2222124. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar service@ullapopken.nl.
U kunt ook telefonisch uw bestelling doorgeven. Hiervoor neemt u contact op met 0900-2222123. Uw bestelling kan ook via de e-mail worden doorgegeven (service@ullapopken.nl).
Op de website vindt u meer informatie en adresgegevens van de verschillende filialen.

Contact met Ulla Popken

Openingstijden Ulla Popken klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -18:00
Dinsdag
08:00 -18:00
Woensdag
08:00 -18:00
Donderdag
08:00 -18:00
Vrijdag
08:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Ulla Popken klantenservice

Contact met Ulla PopkenNummer
Algemeen0900 - 22 22 124

Overige contactmogelijkheden Ulla Popken klantenservice

Ulla Popken opzeggen

Ulla Popken direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ulla popken.

Ulla Popken ervaringen

6 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Ulla Popken? Laat ons je ervaring met Ulla Popken weten!
Beoordeel Ulla Popken

Adres Ulla Popken klantenservice

Amsteldijk 166
Amsterdam
Rapportcijfer Ulla Popken klantenservice: 5.8

Rapportcijfer is gebaseerd op 6 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Ulla Popken klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Ulla Popken klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Ulla Popken Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Ulla Popken klantenservice?

6 reviews over “Ulla Popken”

 1. Rapportcijfer: 1

  Service een grote nul heb op 14 december om 15.33h meer dan 8 minuten aan de lijn om kledij te bestellen en binnen te laten komen in oostende adolf buylstraat geen telefoon gekregen dus zelf naar de winkel gestapt op 23 december en het was er niet heb gebelt naar jullie service om 13.40h waar de lijn verbroken was, en op nieuw gebelt waar ik kwaad was en ook een zeer mondige vrouw aan de lijn had dat het pakket verstuurd is op 19 december !!!!!!!!!!!!!! dit zal waarschijnlijk met paard en kar nog zijn want deze kledij is voorraadige het is mischien omdat het in promo is dat jullie het niet willen verkopen?
  ik zal jullie zeker aan niemand nog aanbevelen en vind jullie service meer dan ondermaats vind dat jullie gn reclaeme hoeven te maken want het trekt op niks!!!!!!!!!! de service begrijp dat je niet vandaag besteld en morgen in de winkel hebt maar kan toch zeker binnen de 9 dagen zijn???
  Hopende dat jullie hieruit lessen trekken en jullie klanten beter service verlenen!!!
  ben een zeer trouwe klant van jullie maar zou kunnen geweest zijn????????????????

 2. Rapportcijfer: 8

  Op 12 september 2022 heb ik twee t-shirts besteld en betaald via ideal. Tot op heden geen enkele reactie van u ontvangen zoals een bevestiging van de bestelling en de levertijd.
  Graag een reactie van u.
  Vr. Gr. J.M.D Ruben/Geerlings.

 3. Rapportcijfer: 8

  adreswijziging Dilly Crawford: oud adres De Driekoningen 15 te ‘s-Heerenberg;
  NIEUW ADRES: NIELS BOHRPLAATS 167, 3068JK ROTTERDAM.

 4. Rapportcijfer: 8

  Hallo ,
  ,Ik zou graag gebruik maken van U mode blad.(een heel mooi blad!!!)
  waarom? ik krijg iedere maand het blad in de bus wat bestemd is voor mvr,M.Adriaanse.
  Zij woont op Amundsenlaan 279 en wij op 289,en daarom zijn wij op de hoogte van het blad.

  Bij voorbaat dank,

  MVG ,Francis Winters.

 5. Rapportcijfer: 2

  Je komt nooit meer van de nieuwsbrief ulla popken af!!! Er staat geen afmeldknop in de nieuwsbrief!!! Ik heb nooit iets besteld of geregistreerd, alleen aangemeld voor de nieuwsbrief EN DAAR KOM JE NOOIT MEER VANAF!!! mailen naar service@ullapopken.nl (Gyongyi) helpt niet men vraagt om adresgegevens die je dus NOOIT hebt ingevuld, men kan je dus niet vinden!!! Bellen helpt niet (Nick) en wenst je een fijne dag en wil de hoorn erop gooien!!! Het probleem is allang bekend zegt hij en ik al maanden proberen!! Dom bedrijf begrijpt niet dat dit anti-reclame is!! Mijn levensdoel; dit bedrijf te gronde richten! HELP MEE nachtmerrie@zoho.com

 6. Rapportcijfer: 8

  Mijn man houd niet van shoppen, helemaal niet voor kleding. Maar 1 keer per jaar neem ik hem mee , en uiteidelijk is zelfs hij erg blij met zijn outfits! Ze zijn niet te duur en je wordt er altijd erg goed geholpen!