Gemeente Amsterdam

 klantenservice

Over de gemeente Amsterdam

Amsterdam is de grootste gemeente in Nederland en telt op dit moment meer dan 800.000 inwoners. Dit is niet gek gezien de gemeente Amsterdam de gemeente is van de hoofdstad van Nederland, namelijk: Amsterdam. De Burgemeester van Amsterdam is op dit moment Eberhart van der Laan van de Partij van de Arbeid. De gemeente Amsterdam is onderverdeeld in 8 stadsdelen, te weten: Centrum (Grachtengordel, Binnenstad, Jordaan, Plantage, Westelijke Eilanden, en Oostelijke Eilanden), Noord (Tuindorp Oostzaan, Kadoelen, Buikslotermeer, Buiksloot, Nieuwendam, Landelijk Noord, Oostzanerwerf, Schellingwoude, Drugerdam, Holysloot, Ransdorp en Zunderdorp), West (Spaarndammerbuurt, Staartliedenbuurt, Frederik Hendrikbuurt, Kinkerbuurt, Overtoom, Hoofdweg, Admiralenbuurt, Mercatorplein, Landlust, Bos en Lommer, en Sloterdijk), Nieuw-West (Slotermeer, Slotervaart, Geuzenveld, Overtoomse Veld, Nieuw Sloten, Osdorp, De Aker, Sloten, Oud-Osdorp), Zuid (Museumkwartier, De Pijp, Willemspark, Stadionbuurt, Apollobuurt, Hoofddorppleinbuurt, Schinkelbuurt, Rivierenbuurt, Zuidas, Prinses Irenebuurt en Buitenveldert), Oost (Weesperzijde, Oosterparkbuurt, Transvaalbuurt, Indische Buurt, IJburg, Zeeburgereiland, Oostelijk Havengebied, Watergraafsmeer en de Dapperbuurt), Zuid-Oost (Venserpolder, Bijlmer, Bullewijk, Driemond, en Gaasperdam) en Westpoort. Gezien Amsterdam de hoofdstad van Nederland is, heeft het ook een grote hoeveelheid bezienswaardigheden. Voorbeelden van bezienswaardigheden in Amsterdam zijn het paleis op de Dam, het monument op de Dam, het Rijksmuseum, het Anne Frankhuis, het Vondelpark, de Heineken Experience, de Albert Cuypmarkt, het Scheepvaartmuseum, het Van Gogh Museum, en nog veel meer. Wilt u weten wat u nog meer zou kunnen doen in Amsterdam? Neem dan contact op met de gemeente Amsterdam klantenservice.

De geschiedenis van de gemeente Amsterdam

De geschiedenis van de gemeente Amsterdam gaat vrijwel gelijk om met de geschiedenis van de stad Amsterdam. De naam Amsterdam stamt af van de rivier de Amstel, een rivier die door de stad Amsterdam heenloopt. Amsterdam kreeg net iets na het jaar 1300 stad rechten en werd een van de meest belangrijke haven-handels steden tijdens de Gouden Eeuw. De eeuwenoude grachtengordel behoort sinds 2010 tot de UNESCO werelderfgoedlijst. De gemeente Amsterdam is in de loop der jaren altijd al in trek geweest bij mensen van verschillende nationaliteiten. Het is dan ook niet gek dat de gemeente Amsterdam de gemeente is met de meest verschillende nationaliteiten per wereld.  Heeft u andere praktische vragen over de gemeente Amsterdam? Neem dan contact op met de gemeente Amsterdam klantenservice.

Gemeente Amsterdam klantenservice

De gemeente Amsterdam klantenservice is op een aantal verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u de gemeente Amsterdam klantenservice bellen door te bellen naar het nummer 14 020. Hiernaast kunt u ook de gemeente Amsterdam klantenservice mailen door het contactformulier op de website in te vullen. Natuurlijk kunt u ook langsgaan in een van de stadsdeelkantoren van de gemeente Amsterdam.  Er zijn dus een aantal verschillende manieren om in contact te komen met de gemeente Amsterdam klantenservice.

Contact met Gemeente Amsterdam

Openingstijden Gemeente Amsterdam klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -18:00
Dinsdag
08:00 -18:00
Woensdag
08:00 -18:00
Donderdag
08:00 -18:00
Vrijdag
08:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Amsterdam klantenservice

Contact met Gemeente AmsterdamNummer
Algemeen14 020

Overige contactmogelijkheden Gemeente Amsterdam klantenservice

Gemeente Amsterdam opzeggen

Gemeente Amsterdam direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente amsterdam.

Gemeente Amsterdam ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Amsterdam? Laat ons je ervaring met Gemeente Amsterdam weten!
Beoordeel Gemeente Amsterdam

Adres Gemeente Amsterdam klantenservice

Amstel 1
Amsterdam
Rapportcijfer Gemeente Amsterdam klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Amsterdam klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Gemeente Amsterdam klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Amsterdam Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Amsterdam klantenservice?

1 reviews over “Gemeente Amsterdam”

 1. Rapportcijfer: 8

  Vandaag werd ik wederom gebeld met/door nummerhouder 06 2892 7967, dit was al de vijfde keer in korte tijd en tevens de vijfde keer dat ik te laat was met het beantwoorden van de oproep.
  Daarom wederom vandaag teruggebeld met de vraag wat ik voor de beller kon betekenen. De beller wilde alleen vermelden dat ik verbonden was met de gemeente Amsterdam en dat hij de afgelopen minuten mijn nummer niet heeft gebeld. Dat vond ik vreemd, maar meer info over hem en/of over zijn afdeling wilde hij niet kwijt. Verder verzocht hij mij hem niet meer te bellen want hij heeft het druk. Dat nu vond ik arrogant, hij belde mij en ik was zo attent hem terug te bellen. Hij stoorde mij dus in mijn werkzaamheden.

  Nu wil ik graag weten wat het doel van zijn telefoontjes was, zo niet dan zal er een klacht worden ingediend tegen het telefonisch stalken van een onbekende.

  Na vijf onbekende telefoontjes wordt deze kwestie door mij hoog opgenomen.

  Met groet,

  N.P. Kersbergen