Gemeente Den Helder

 klantenservice

Over de gemeente Den Helder

De gemeente Den Helder is gelegen in het meest noordelijke punt van de provincie Noord-Holland, en heeft meer dan 56.500 inwoners. Het gebied wordt ook wel de ‘Noordkop’ of de ‘Kop van Noord-Holland’ genoemd. De gemeente Den Helder staat vooral bekend als de thuishaven van de Koninklijke Marine. Er zijn dan ook vaak veel marine-gerelateerde activiteiten in de gemeente en met name de stad Den Helder zelf.
Het is onduidelijk waar de naam Den Helder precies van afgeleid is, maar sommigen stellen dat het is vernoemd naar een zeegat dat ‘Helledore’ heette. Anderen beweren dat het is afgeleid van ‘Helle/Helde’, wat zoveel betekent als een helling of een aflopend stuk land.

Contact

Indien u een vraag, suggestie, opmerking of klacht heeft voor of over de gemeente Den Helder kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 14 0223. In het geval dat u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar 0031 223671200. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. In het geval dat u de klantenservice digitaal wenst te bereiken, kunt u dit doen door het online contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht naar kcc@denhelder.nl te sturen of door uw vraag via de sociale media te stellen. De gemeente Den Helder is actief op zowel Facebook als Twitter. De gemeente zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tevens kunt u de gemeente schriftelijk contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 36, 1780 AA Den Helder.
Uiteraard kunt u ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis, deze is gevestigd op Drs F. Bijlweg 20, 1784 MC Den Helder. Het loket Burgerzaken is van maandag tot en met woensdag geopend tussen 8.30 tot 15.00 uur, u kunt dan zowel zonder als met afspraak hier terecht. Op donderdag is er van 8.30 tot 19.30 uur een vrije inloop, waarvan 8.30 tot 16.00 ook op afspraak mogelijk is. En op vrijdag is het loket open van 8.30 tot 12.00 uur, zowel met vrije inloop als op afspraak. Het klantcontactcentrum is geopend van maandag tot en met woensdag tussen 8.30 en 17.00 uur, op donderdag tussen 8.30 en 19.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur. U kunt bij het Klantcontactcentrum terecht voor zaken zoals het melden van verhuizingen, de aanvraag van formulieren en informatie over gemeente-gerelateerde producten.

Contact met Gemeente Den Helder

Openingstijden Gemeente Den Helder klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Den Helder klantenservice

Contact met Gemeente Den HelderNummer
Algemeen14 0223

Overige contactmogelijkheden Gemeente Den Helder klantenservice

Gemeente Den Helder opzeggen

Gemeente Den Helder direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente den helder.

Gemeente Den Helder ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Den Helder? Laat ons je ervaring met Gemeente Den Helder weten!
Beoordeel Gemeente Den Helder

Adres Gemeente Den Helder klantenservice

Drs. F. Bijlweg 20
Den Helder
Rapportcijfer Gemeente Den Helder klantenservice: 1

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Den Helder klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Den Helder klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Den Helder Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Den Helder klantenservice?

1 reviews over “Gemeente Den Helder”