Gemeente Den Helder

Over de gemeente Den Helder

De gemeente Den Helder is gelegen in het meest noordelijke punt van de provincie Noord-Holland, en heeft meer dan 56.500 inwoners. Het gebied wordt ook wel de ‘Noordkop’ of de ‘Kop van Noord-Holland’ genoemd. De gemeente Den Helder staat vooral bekend als de thuishaven van de Koninklijke Marine. Er zijn dan ook vaak veel marine-gerelateerde activiteiten in de gemeente en met name de stad Den Helder zelf.
Het is onduidelijk waar de naam Den Helder precies van afgeleid is, maar sommigen stellen dat het is vernoemd naar een zeegat dat ‘Helledore’ heette. Anderen beweren dat het is afgeleid van ‘Helle/Helde’, wat zoveel betekent als een helling of een aflopend stuk land.

Contact

Indien u een vraag, suggestie, opmerking of klacht heeft voor of over de gemeente Den Helder kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 14 0223. In het geval dat u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar 0031 223671200. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. In het geval dat u de klantenservice digitaal wenst te bereiken, kunt u dit doen door het online contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht naar kcc@denhelder.nl te sturen of door uw vraag via de sociale media te stellen. De gemeente Den Helder is actief op zowel Facebook als Twitter. De gemeente zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tevens kunt u de gemeente schriftelijk contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 36, 1780 AA Den Helder.
Uiteraard kunt u ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis, deze is gevestigd op Drs F. Bijlweg 20, 1784 MC Den Helder. Het loket Burgerzaken is van maandag tot en met woensdag geopend tussen 8.30 tot 15.00 uur, u kunt dan zowel zonder als met afspraak hier terecht. Op donderdag is er van 8.30 tot 19.30 uur een vrije inloop, waarvan 8.30 tot 16.00 ook op afspraak mogelijk is. En op vrijdag is het loket open van 8.30 tot 12.00 uur, zowel met vrije inloop als op afspraak. Het klantcontactcentrum is geopend van maandag tot en met woensdag tussen 8.30 en 17.00 uur, op donderdag tussen 8.30 en 19.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur. U kunt bij het Klantcontactcentrum terecht voor zaken zoals het melden van verhuizingen, de aanvraag van formulieren en informatie over gemeente-gerelateerde producten.

Openingstijden Gemeente Den Helder klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Den Helder

Telefoonnummer Gemeente Den Helder klantenservice

Telefoonnummer
14 0223
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Den Helder klantenservice

Drs. F. Bijlweg 20
Den Helder

E-mailadres Gemeente Den Helder klantenservice

E-mailadres

Gemeente Den Helder opzeggen

Gemeente Den Helder direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente den helder.

Gemeente Den Helder ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie