Gemeente Diemen

 klantenservice

Over de gemeente Diemen

De gemeente Diemen is gelegen in het zuidoosten van de provincie Noord-Holland en telt bijna 27.000 inwoners. De naam Diemen stamt af van het riviertje de Diem dat langs Diemen stroomt en oorspronkelijk in de middeleeuwen een verbinding was tussen de Bijlmermeer, de Gaasp en de Zuiderzee. De oudste vermelding van Diemen stamt uit het jaar 1033, wat Diemen één van de eerste nederzettingen in het gebied maakt en daardoor zelfs twee eeuwen ouder is dan Amsterdam. Sinds de helft van de 20ste eeuw begon de gemeente Diemen als woonplaats steeds aantrekkelijker te worden voor Amsterdamse forenzen. Het oorspronkelijke agrarische karakter veranderde dan dus ook langzaam maar zeker in dat van een moderne buitenwijk van de gemeente Amsterdam.

Contact

Voor vragen voor de gemeente Diemen kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 020 – 3144888. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 16.30 uur. Tevens is het mogelijk om uw vraag via de fax te stellen, dit doet u door uw brief te versturen naar 020 – 3144635. In het geval dat u uw vragen liever digitaal wenst te stellen, biedt de gemeente Diemen de mogelijk om contact op te nemen met de gemeente via e-mailadres info@diemen.nl of via de sociale media. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd de gemeente per post contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 191, 1110 AD Diemen. De gemeente Diemen zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Tenslotte is het uiteraard ook altijd mogelijk om in persoon langs te komen op het gemeentehuis van de gemeente Diemen, deze is gevestigd op D.J. Den Hartoglaan 1, 1111 ZB Diemen. Het loket Burgerzaken is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur. Het loket Burgerzaken heeft extra openstellingen op woensdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur, en op donderdagavond van 17.30 en 19.30 uur. Op donderdagavond is er geen mogelijkheid tot het aangeven van geboorte, overleiden, huwelijk of naturalisatie. Om geholpen te kunnen worden bij het loket Burgerzaken dient u van te voren een afspraak te maken. Dit kunt u gemakkelijk online via het digitale loket op de website doen of door even te bellen naar de klantenservice op eerder genoemd telefoonnummer. Het loket Sociale Zaken heeft een telefonisch spreekuur van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 11.00 uur, hiervoor kunt u naar eerder genoemd telefoonnummer bellen.

Contact met Gemeente Diemen

Openingstijden Gemeente Diemen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:30 -16:30
Dinsdag
08:30 -16:30
Woensdag
08:30 -16:30
Donderdag
08:30 -16:30
Vrijdag
08:30 -16:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Diemen klantenservice

Contact met Gemeente DiemenNummer
Algemeen020 - 31 44 888

Overige contactmogelijkheden Gemeente Diemen klantenservice

Gemeente Diemen opzeggen

Gemeente Diemen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente diemen.

Gemeente Diemen ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Diemen? Laat ons je ervaring met Gemeente Diemen weten!
Beoordeel Gemeente Diemen

Adres Gemeente Diemen klantenservice

D.J. Den Hartoglaan 1
Diemen
Rapportcijfer Gemeente Diemen klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Diemen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Gemeente Diemen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Diemen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Diemen klantenservice?

1 reviews over “Gemeente Diemen”

 1. Rapportcijfer: 8

  Ik zie in bovenstaand stukje tekst een
  ” grote” fout in de spelling staan :
  Er staat overleiden ipv overlijden!!
  Graag even corrigeren!