Gemeente Doesburg

 klantenservice

Over de gemeente Doesburg

De gemeente Doesburg is gelegen in de provincie Gelderland en is onderdeel van de stadsregio Arnhem-Nijmegen. De gemeente is niet erg groot, want zij heeft maar een oppervlakte van bijna 12 vierkante kilometer en heeft meer dan 11.000 inwoners. Hoofdplaats Doesburg ontving al in 1237 stadsrechten en was eeuwenlang een belangrijke vestingstad vanwege haar gunstige ligging aan de uitmonding van de Gelderse IJssel en de Oude IJssel. Sinds 1923 is Doesburg geen vestingstad meer en is sindsdien daarom daarna ook flink uitgebreid.

Contact

Indien u een vraag, suggestie of klacht heeft voor of over de gemeente Doesburg, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0313 – 481313. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur, en op vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur. In het geval van calamiteiten buiten de kantooruren kunt u bellen met 0900 – 8844. Voor meldingen of klachten over de openbare ruimte kunt u bellen met de Wijkenlijn via telefoonnummer 0313 -481390. Tevens is het mogelijk om de gemeente per fax te contacteren, dit doet u door uw brief te versturen naar faxnummer 0313 – 472010. Indien u uw vraag of opmerking liever digitaal aan de gemeente Doesburg wilt doen toekomen, kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar info@doesburg.nl of door een bericht te sturen via de sociale media. De klantenservice is actief op Twitter. U kunt uiteraard ook altijd de gemeente per post contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 100, 6980 AC Doesburg.
Tevens kunt u altijd in persoon langskomen op het stadhuis van de gemeente Doesburg, deze is gevestigd op Philippus Gastelaarstraat 2, 6981 BH Doesburg. Het publieksbureau is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 15.30 uur en op vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur. Op maandagavond is er een extra avondopenstelling tussen 18.00 en 19.30. In principe kunt u altijd zonder afspraak op het publieksbureau terecht.
Het zorgloket van de gemeente Doesburg is gevestigd aan De Linie 4 in Doesburg, hier kunt u terecht voor informatie of hulp op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Het loket is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Tevens is zij van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 10.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0313 – 481385 of via zorgloket@doesburg.nl.

Contact met Gemeente Doesburg

Openingstijden Gemeente Doesburg klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Doesburg klantenservice

Contact met Gemeente DoesburgNummer
Algemeen0313 - 48 13 13

Overige contactmogelijkheden Gemeente Doesburg klantenservice

Gemeente Doesburg opzeggen

Gemeente Doesburg direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente doesburg.

Gemeente Doesburg ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Doesburg? Laat ons je ervaring met Gemeente Doesburg weten!
Beoordeel Gemeente Doesburg

Adres Gemeente Doesburg klantenservice

Philippus Gastelaarsstraat 2
Doesburg
Rapportcijfer Gemeente Doesburg klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Doesburg klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Gemeente Doesburg klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Doesburg Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Doesburg klantenservice?

1 reviews over “Gemeente Doesburg”

 1. Rapportcijfer: 8

  Gisteren bij het loket geweest om rijbewijs te verlengen. Dame achter de balie zeer vriendelijk maar moest een afspraak maken. Niemand in het gemeentehuis aan klanten. Kon nog wel de zelfde dag. Afspraak gemaakt voor de dag erna. Geen klanten aanwezig.
  Een onvriendelijke dame zegt rijbewijs en pasfoto. Ik geef dit en zij print een formulier uit. Handtekening zetten en betalen. Totale duur 1minuut en 35 seconden. Duurde een week voor dat het rijbewijs binnen zou zijn.
  Moest daarvoor wel een afspraak maken om op te halen.
  Wat mij verbaasd is dat er niemand gisteren die 1,5 minuut tijd heeft voor een formulier uitprinten?

  Gemeente Doesburg doe eens wat aan klantvriendelijkheid voor je inwoners. Als iemand, in zomervakantie periode spontaan langskomt mag ik toch wel verwachten dat ik geholpen ga worden. Ook al moet ik dan even wachten.