Gemeente Ede

 klantenservice

Over de gemeente Ede

De gemeente Ede is gelegen in het westen van de provincie Gelderland. De totale oppervlakte van de gemeente is ruim 318 vierkante kilometer, met een inwonersaantal van meer dan 112.000 inwoners.
De gemeente Ede bestaat al sinds 1812, toen Bennekom, Lunteren en Otterlo zich van Ede afsplitsten. Zes jaar later werden de plaatsten weer gefuseerd tot de gemeente Ede.

Contact

Indien u een vraag, opmerking of klacht heeft voor of over de gemeente Ede, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente door te bellen naar telefoonnummer 14 0318. De klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. In het geval dat u de gemeente digitaal wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door het contactformulier via de website in te vullen of door een e-mailbericht naar info@ede.nl te sturen. Indien u geen ontvangstbevestiging van de gemeente heeft ontvangen nadat u uw e-mail heeft verstuurd, kunt u het beste even telefonisch contact opnemen, omdat uw bericht dan waarschijnlijk niet goed is aangekomen. Voor korte vragen of opmerkingen kunt u ook contact opnemen met de gemeente via de sociale media, de klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. In het geval dat u liever per post met de gemeente Ede contact wilt opnemen, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Postbus 9022, 6710 HK Ede.

U kunt natuurlijk ook altijd persoonlijk op het gemeentehuis van de gemeente Ede langskomen, deze is gevestigd op Raadhuisplein 3, 6711 DE Ede. De balie Publiekszaken is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur, en tussen 13.00 en 17.00 uur. Op woensdag is de balie tot 19.00 geopend. Tijdens de ochtendopenstellingen kunt u zonder afspraak binnenlopen, daarna dient u een afspraak te maken. Dit kunt u gemakkelijk doen door te bellen naar eerdergenoemd nummer of gemakkelijk online via de website. Voor het ophalen van documenten zoals paspoorten of rijbewijzen hoeft u niet eerst van te voren een afspraak te maken.
De Balie Bouwen, Wonen en Milieu is gevestigd in het Raadhuis de Doelen, deze is gevestigd op Raadhuisplein 2, 6711 DE Ede. Hier kunt u terecht voor bijvoorbeeld het inzien van bestemmingsplannen en bouwtekeningen, en het aanvragen van vergunningen. De vrije inloop van de balie is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur, en tussen 13.00 en 17.00 uur kunt u met afspraak bij de balie terecht.

Contact met Gemeente Ede

Openingstijden Gemeente Ede klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Ede klantenservice

Contact met Gemeente EdeNummer
Algemeen14 0318

Overige contactmogelijkheden Gemeente Ede klantenservice

Gemeente Ede opzeggen

Gemeente Ede direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente ede.

Gemeente Ede ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Ede? Laat ons je ervaring met Gemeente Ede weten!
Beoordeel Gemeente Ede

Adres Gemeente Ede klantenservice

Bergstraat 4
Ede
Rapportcijfer Gemeente Ede klantenservice: 5

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Ede klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Ede klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Ede Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Ede klantenservice?

2 reviews over “Gemeente Ede”

  1. Rapportcijfer: 8

    Waarom staat er nog steeds een dixi midden op de Dertmarlaan? Het ontsierd deze mooie laan in Ede.

  2. Rapportcijfer: 2

    Eerst 10 minuten aan de lijn wachten. Voor de 3de keer brief ontvangen op ons adres dat niet voor ons bedoeld is. 2 keer al terug gestuurd, maar blijft terug komen. Voor de 3de keer opnieuw brief ontvangen voor nu geopend gaat het over de woz waarde van iemand uit een ander dorp. Dat kan toch niet!