Gemeente Emmen

 klantenservice

Over de gemeente Emmen

De gemeente Emmen is gelegen in het zuidoosten van de provincie Drenthe. Vanwege haar oppervlakte van 350 vierkante kilometer is de gemeente de grootste van de provincie Drenthe en op drie na van Nederland. De gemeente heeft meer dan 107.000 inwoners.
Hoofdplaats Emmen werd voor het eerst in het jaar 1139 in een oorkonde genoemd, toen nog onder de naam Emne of Empne. Men vermoedt dat ‘emmen’ ‘de vlakte’ of ‘het lage land’ betekent. Hoewel het gebied in 1139 al werd genoemd, werd het al ruim daarvoor bewoond. De hunebedden die zich in de stad bevinden zijn hier getuige van en tevens één van de grotere publiekstrekkers van de stad, samen met Dierenpark Emmen.

Contact

Mocht u een vraag, klacht of suggestie voor de gemeente Emmen hebben, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0591. De klantenservice is bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur en op donderdag tot 19.00 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar 0031 591689000. Tevens is het mogelijk om de gemeente Emmen per fax te contacteren, dit doet u door uw brief te versturen naar faxnummer 0591 – 685599. Mocht u liever via de digitale weg contact op willen nemen met de gemeente, dan kunt u dit doen door onder vermelding van uw naam en adresgegevens een e-mailbericht te versturen naar gemeente@emmen.nl, het vragen- en reactieformulier via de website in te vullen of door een bericht via de sociale media te sturen. De klantenservice is actief op Twitter. In het geval dat u een klacht heeft kunt u het speciale klachtenformulier via de website invullen. Daarnaast is het ook mogelijk om de gemeente Emmen schriftelijk te contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 30.001, 7800 RA Emmen.
U kunt tevens altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis, deze is gevestigd op Raadhuisplein 1, 7811 AP Emmen. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur. Op donderdag is er een extra avondopenstelling tot 19.00 uur. Daarnaast kunt u ook altijd terecht bij één van de gemeentewinkels van de gemeente Emmen. Deze zijn gevestigd in Schoonebeek (Kerkeind 1), Emmer-Compascuum (Spoel 151-H) en Klazienaveen (Van Echtenstraat 39-41). Voor de specifieke openingstijden van de gemeentewinkels kunt u het beste de website van de gemeente Emmen raadplegen. Het gemeentehuis en de gemeentewinkels werken alleen op afspraak. Een afspraak kunt u gemakkelijk online via de website maken, telefonisch door naar eerdergenoemd telefoonnummer te bellen of persoonlijk aan één van de balies.

Contact met Gemeente Emmen

Openingstijden Gemeente Emmen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -16:30
Dinsdag
08:30 -16:30
Woensdag
08:30 -16:30
Donderdag
08:30 -19:00
Vrijdag
08:30 -16:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Emmen klantenservice

Contact met Gemeente EmmenNummer
Algemeen14 0591

Overige contactmogelijkheden Gemeente Emmen klantenservice

Gemeente Emmen opzeggen

Gemeente Emmen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente emmen.

Gemeente Emmen ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Emmen? Laat ons je ervaring met Gemeente Emmen weten!
Beoordeel Gemeente Emmen

Adres Gemeente Emmen klantenservice

Raadhuisplein 1
Emmen
Rapportcijfer Gemeente Emmen klantenservice: 2

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Emmen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Emmen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Emmen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Emmen klantenservice?

1 reviews over “Gemeente Emmen”