Gemeente Gennep

Over de gemeente Gennep

De gemeente Gennep is gelegen in het noordoosten van de provincie Limburg. Het inwonersaantal van de gemeente ligt rond de 17.000 inwoners, welke zijn verdeeld over een oppervlakte van zo’n 50 vierkante kilometer. Naast hoofdplaats Gennep bestaat de gemeente uit dorpskernen Heijen, Diekendaal, Smele, Milsbeek, Ottersum, Aaldonk, De Looi, Ven-Zelderheide, Dam, Hekkens en Zelder.
De naam Gennep is afgeleid van het Keltische woord ‘Ganapja’ en verwijst voornamelijk naar de ligging van Gennep. In Gennep komen namelijk de twee wateren de Maas en de Niers samen. Men vermoedt dat Gennep in 1371 haar stadsrechten heeft gekregen.

Contact

Indien u een vraag, opmerking of klacht heeft voor of over de gemeente Gennep, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0485 – 494141. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 17.00 uur, en op vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur. Mocht u de gemeente Gennep via de digitale weg wensen te contacteren, dat kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar gemeente@gennep.nl of door een bericht achter te laten via de sociale media. De klantenservice van de gemeente is actief op zowel Facebook als Twitter. Tevens is het mogelijk om per post contact op te nemen met de gemeente, hiervoor kunt u uw brief adresseren aan Postbus 9003, 6590 HD Gennep. De gemeente neemt echter alleen zogenaamde WOB-verzoeken (verzoeken op grond van de Wet openbaarheid van bestuur) die per post zijn ingediend in behandeling. Aan verzoeken die per e-mail zijn ingediend wordt dus geen gehoor gegeven.
U kunt vanzelfsprekend ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Gennep, deze is gevestigd op Ellen Hoffmannplein 1, 6591 CP Gennep. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Op maandagavond is het gemeentehuis extra lang geopend tot 19.00 uur. In principe werkt de gemeente enkel en alleen op afspraak. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel via de website van de gemeente Gennep maken of door even met de klantenservice te bellen via eerdergenoemd nummer. Voor het afhalen van aangevraagde reisdocumenten en rijbewijzen, het afgeven of ophalen van een gevonden voorwerp, of het inzien van stukken die ter inzage liggen kunt u altijd zonder afspraak tijdens de reguliere openingstijden op het gemeentehuis terecht.

Openingstijden Gemeente Gennep klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Gennep

Telefoonnummer Gemeente Gennep klantenservice

Telefoonnummer
0485 - 494 141
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Gennep klantenservice

Ellen Hoffmannplein 1
Gennep

E-mailadres Gemeente Gennep klantenservice

E-mailadres

Gemeente Gennep opzeggen

Gemeente Gennep direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente gennep.

Gemeente Gennep ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie