Gemeente Gennep

 klantenservice

Over de gemeente Gennep

De gemeente Gennep is gelegen in het noordoosten van de provincie Limburg. Het inwonersaantal van de gemeente ligt rond de 17.000 inwoners, welke zijn verdeeld over een oppervlakte van zo’n 50 vierkante kilometer. Naast hoofdplaats Gennep bestaat de gemeente uit dorpskernen Heijen, Diekendaal, Smele, Milsbeek, Ottersum, Aaldonk, De Looi, Ven-Zelderheide, Dam, Hekkens en Zelder.
De naam Gennep is afgeleid van het Keltische woord ‘Ganapja’ en verwijst voornamelijk naar de ligging van Gennep. In Gennep komen namelijk de twee wateren de Maas en de Niers samen. Men vermoedt dat Gennep in 1371 haar stadsrechten heeft gekregen.

Contact

Indien u een vraag, opmerking of klacht heeft voor of over de gemeente Gennep, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0485 – 494141. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 17.00 uur, en op vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur. Mocht u de gemeente Gennep via de digitale weg wensen te contacteren, dat kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar gemeente@gennep.nl of door een bericht achter te laten via de sociale media. De klantenservice van de gemeente is actief op zowel Facebook als Twitter. Tevens is het mogelijk om per post contact op te nemen met de gemeente, hiervoor kunt u uw brief adresseren aan Postbus 9003, 6590 HD Gennep. De gemeente neemt echter alleen zogenaamde WOB-verzoeken (verzoeken op grond van de Wet openbaarheid van bestuur) die per post zijn ingediend in behandeling. Aan verzoeken die per e-mail zijn ingediend wordt dus geen gehoor gegeven.
U kunt vanzelfsprekend ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Gennep, deze is gevestigd op Ellen Hoffmannplein 1, 6591 CP Gennep. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Op maandagavond is het gemeentehuis extra lang geopend tot 19.00 uur. In principe werkt de gemeente enkel en alleen op afspraak. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel via de website van de gemeente Gennep maken of door even met de klantenservice te bellen via eerdergenoemd nummer. Voor het afhalen van aangevraagde reisdocumenten en rijbewijzen, het afgeven of ophalen van een gevonden voorwerp, of het inzien van stukken die ter inzage liggen kunt u altijd zonder afspraak tijdens de reguliere openingstijden op het gemeentehuis terecht.

Contact met Gemeente Gennep

Openingstijden Gemeente Gennep klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Gennep klantenservice

Contact met Gemeente GennepNummer
Algemeen0485 - 494 141

Overige contactmogelijkheden Gemeente Gennep klantenservice

Gemeente Gennep opzeggen

Gemeente Gennep direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente gennep.

Gemeente Gennep ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Gennep? Laat ons je ervaring met Gemeente Gennep weten!
Beoordeel Gemeente Gennep

Adres Gemeente Gennep klantenservice

Ellen Hoffmannplein 1
Gennep
Rapportcijfer Gemeente Gennep klantenservice: 1

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Gennep klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Gennep klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Gennep Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Gennep klantenservice?

1 reviews over “Gemeente Gennep”

  1. Rapportcijfer: 1

    Ik kan niet vinden waar ik mijn klacht kan indienen over losliggende tegels van het trottoir naast ons huis. ONZE BLINDE VRIEND MET GELEIDE HOND KAN HIER OVER STRUIKELEN!! De 5 tegels wiebelen aan alle kanten nadat het trottoir is opengelegd voor nieuwe kabels kort geleden in Ottersum. De ongeveer 5 tegels liggen los naast onze garage inrit op de Blarenkamp tegenover huis nr. 18. Wij wonen op de Bredeweg 16, dit is op de hoek Bredeweg-Blarenkamp.
    Bij deze! Th. Speklé-Schmidt.