Gemeente Goes

 klantenservice

Over de gemeente Goes

De gemeente Goes is gelegen in het midden van de provincie Zeeland. Zij telt meer dan 37.000 inwoners, welke zijn verdeeld over een oppervlakte van ruim 101 vierkante kilometer. De gemeente bestaat al sinds 1970 in haar huidige vorm toen de gemeenten Goes, ’s-Heer Arendskerke, Kattendijke, Kloetinge en Wolphaartsdijk fuseerden bij een gemeentelijke herindeling. Hoofdplaats Goes is echter al ergens in de tiende eeuw ontstaan, als kleine nederzetting aan een kreek genaamd de ‘Korte Gos’. Door de eeuwen heen is Goes gegroeid van nederzetting tot vestingstad tot handelsstad.

Contact

In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking heeft voor of over de gemeente Goes, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0113. Indien u vanuit het buitenland contact op wilt nemen met de gemeente, kunt u bellen naar 0031 113249600. De klantenservice is telefonisch bereikbar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur, en op vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur. Mocht u buiten kantoortijden de gemeente willen contacteren in verband met een spoedgeval, dan kunt u bellen naar de calamiteitentelefoon via telefoonnummer 06 – 53298141. Ook biedt de gemeente Goes u de mogelijkheid om per WhatsApp contact op te nemen. Dit doet u door een WhatsApp-bericht te versturen naar telefoonnummer 06 – 17008007, u zult dan zo spoedig bericht terug krijgen (let wel, op telefonische oproepen of sms-berichten naar dit nummer wordt niet gereageerd). In het geval dat u de gemeente Goes liever via de digitale weg wilt contacteren, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar stadskantoor@goes.nl of door een bericht op één van de sociale media pagina’s van de gemeente achter te laten. De gemeente Goes is actief op zowel Facebook als Twitter. Natuurlijk kunt u ook per post contact opnemen met de gemeente, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 2118, 4460 MC Goes.
U kunt uiteraard ook op het stadskantoor van de gemeente Goes langskomen, deze is gevestigd op M.A. de Ruijterlaan 2, 4461 GE Goes. Het stadskantoor is geopend van maandag tot en met woensdag tussen 8.30 en 17.00 uur, op donderdag tussen 8.30 en 20.00 uur, en op vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur. Helaas kunt u alleen op afspraak op het stadskantoor van de gemeente Goes terecht. Een afspraak kunt u gemakkelijk via de website van de gemeente maken, of door even met de klantenservice te bellen via eerder genoemd telefoonnummer.

Contact met Gemeente Goes

Openingstijden Gemeente Goes klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -16:30
Dinsdag
09:00 -16:30
Woensdag
09:00 -16:30
Donderdag
09:00 -16:30
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Goes klantenservice

Contact met Gemeente GoesNummer
Algemeen14 0113

Overige contactmogelijkheden Gemeente Goes klantenservice

Gemeente Goes opzeggen

Gemeente Goes direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente goes.

Gemeente Goes ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Goes? Laat ons je ervaring met Gemeente Goes weten!
Beoordeel Gemeente Goes

Adres Gemeente Goes klantenservice

M.A. de Ruijterlaan 2
Goes
Rapportcijfer Gemeente Goes klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Goes klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Goes klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Goes Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Goes klantenservice?

1 reviews over “Gemeente Goes”

  1. Rapportcijfer: 8

    Waarom geven jullie de inwoners geen jaaroverzicht van de afvalkalender,zoals in andere steden wel het geval is?Nu moet je het iedere maand opnieuw opzoeken wat geregeld resulteert in het vergeten van de bak buiten te zetten.