Gemeente Gorinchem

 klantenservice

Over de gemeente Gorinchem

De gemeente Gorinchem is gelegen in het oostelijke punt van de provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft meer dan 35.000 inwoners, welke zijn verdeeld over een oppervlakte van ongeveer 22 vierkante kilometer. De naam van de gemeente wordt meestal uitgesproken als ‘Gorkum’, en wordt soms zelfs ook zo geschreven. Gorinchem, de hoofdplaats van de gemeente Gorinchem, heeft stedenbanden met het Zuid-Koreaanse Kangjin, het Belgische Sint-Niklaas en het Italiaanse Lucca.
Men vermoedt dat Gorinchem rond het jaar 1000 is ontstaan toen vissers een nederzetting stichtten vlakbij de monding van de Linge. De plaats werd echter pas in 1224 voor het eerst officieel in een document genoemd en in 1382 verkreeg het stadsrechten.

Contact

In het geval dat u een vraag, klacht of opmerking heeft voor of over de gemeente Gorinchem kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0183. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 183659595. Tevens is het mogelijk om de klantenservice van de gemeente per fax te contacteren, dit doet u door uw brief naar faxnummer 0183 – 630540. Mocht u uw vraag of opmerking liever via de digitale weg aan de gemeente Gorinchem willen sturen, dan kunt u dat doen door het contactformulier op de website van de gemeente in te vullen een emailbericht te sturen naar gemeente@gorinchem.nl of een bericht achter laten op de Twitter-pagina van de gemeente Gorinchem. In het geval dat u uw bericht per post aan de gemeente Gorinchem wilt doen toekomen, kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. De gemeente zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het is uiteraard ook mogelijk om in persoon op het stadhuis van de gemeente Gorinchem langs te komen, deze is gevestigd op Stadhuisplein 1, 4205 AZ Gorinchem. De balies van de gemeente Gorinchem zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur. Tevens is er op donderdagavond een extra avondopenstelling tot 19.30 uur. U kunt echter alleen op afspraak bij de publieksbalies van de gemeente Gorinchem terecht. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel via het digitale loket op de website van de gemeente maken, of door even te bellen met de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer.

Contact met Gemeente Gorinchem

Openingstijden Gemeente Gorinchem klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -12:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Gorinchem klantenservice

Contact met Gemeente GorinchemNummer
Algemeen14 0183

Overige contactmogelijkheden Gemeente Gorinchem klantenservice

Gemeente Gorinchem opzeggen

Gemeente Gorinchem direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente gorinchem.

Gemeente Gorinchem ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Gorinchem? Laat ons je ervaring met Gemeente Gorinchem weten!
Beoordeel Gemeente Gorinchem

Adres Gemeente Gorinchem klantenservice

Stadhuisplein 1
Gorinchem
Rapportcijfer Gemeente Gorinchem klantenservice: 2

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Gorinchem klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Gorinchem klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Gorinchem Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Gorinchem klantenservice?

1 reviews over “Gemeente Gorinchem”

  1. Rapportcijfer: 2

    Slechte klantenservice. Helpt niet goed. Beantwoord niet al mijn vragen