Gemeente Gorinchem

Over de gemeente Gorinchem

De gemeente Gorinchem is gelegen in het oostelijke punt van de provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft meer dan 35.000 inwoners, welke zijn verdeeld over een oppervlakte van ongeveer 22 vierkante kilometer. De naam van de gemeente wordt meestal uitgesproken als ‘Gorkum’, en wordt soms zelfs ook zo geschreven. Gorinchem, de hoofdplaats van de gemeente Gorinchem, heeft stedenbanden met het Zuid-Koreaanse Kangjin, het Belgische Sint-Niklaas en het Italiaanse Lucca.
Men vermoedt dat Gorinchem rond het jaar 1000 is ontstaan toen vissers een nederzetting stichtten vlakbij de monding van de Linge. De plaats werd echter pas in 1224 voor het eerst officieel in een document genoemd en in 1382 verkreeg het stadsrechten.

Contact

In het geval dat u een vraag, klacht of opmerking heeft voor of over de gemeente Gorinchem kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0183. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 183659595. Tevens is het mogelijk om de klantenservice van de gemeente per fax te contacteren, dit doet u door uw brief naar faxnummer 0183 – 630540. Mocht u uw vraag of opmerking liever via de digitale weg aan de gemeente Gorinchem willen sturen, dan kunt u dat doen door het contactformulier op de website van de gemeente in te vullen een emailbericht te sturen naar gemeente@gorinchem.nl of een bericht achter laten op de Twitter-pagina van de gemeente Gorinchem. In het geval dat u uw bericht per post aan de gemeente Gorinchem wilt doen toekomen, kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. De gemeente zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Het is uiteraard ook mogelijk om in persoon op het stadhuis van de gemeente Gorinchem langs te komen, deze is gevestigd op Stadhuisplein 1, 4205 AZ Gorinchem. De balies van de gemeente Gorinchem zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur. Tevens is er op donderdagavond een extra avondopenstelling tot 19.30 uur. U kunt echter alleen op afspraak bij de publieksbalies van de gemeente Gorinchem terecht. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel via het digitale loket op de website van de gemeente maken, of door even te bellen met de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer.

Openingstijden Gemeente Gorinchem klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Gorinchem

Telefoonnummer Gemeente Gorinchem klantenservice

Telefoonnummer
14 0183
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Gorinchem klantenservice

Stadhuisplein 1
Gorinchem

E-mailadres Gemeente Gorinchem klantenservice

Gemeente Gorinchem opzeggen

Gemeente Gorinchem direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente gorinchem.

Gemeente Gorinchem ervaringen

1 ervaringen.

1 gedachte over “Gemeente Gorinchem”

  1. Aanvraag gehandicaptekaart

    Slechte klantenservice. Helpt niet goed. Beantwoord niet al mijn vragen

Plaats een reactie