Gemeente Groningen

 klantenservice

Over de gemeente Groningen

De gemeente Groningen is gelegen in het zuiden van de gelijknamige provincie Groningen. De gemeente heeft een oppervlakte van ongeveer 83 vierkante kilometer en een inwonersaantal van ruim 200.000 inwoners. Hierdoor is de gemeente Groningen de grootste gemeente van het noordelijk deel van Nederland en de zesde grote gemeente van het land. In 1969 ontstond de gemeente in haar huidige vorm toen de gemeente Hoogkerk, Noorddijk en een deel van Bedum bij de gemeente Groningen werden gevoegd. Sindsdien is de samenstelling onveranderd gebleven. Hoewel hoofdplaats Groningen door de eeuwen heen een grote stad is geweest, heeft zij gek genoeg nooit stadsrechten gekregen.

Contact

Mocht u een vraag, klacht of suggestie voor de gemeente Groningen hebben, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 050. De klantenservice is bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar 0031 503677000. In het geval van calamiteiten buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de politie via 0900 – 8844, en voor meldingen betreffende de openbare ruimte kunt u bellen naar 050 – 3671000 en een boodschap inspreken. Mocht u liever via de digitale weg contact op willen nemen met de gemeente Groningen, dan kunt u dit doen door onder vermelding van uw naam en adresgegevens een e-mailbericht te versturen naar info@groningen.nl (de gemeente streeft ernaar uw bericht binnen vijf werkdagen te beantwoorden) of door een bericht via de sociale media te sturen. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Daarnaast is het ook mogelijk om de gemeente Groningen schriftelijk te contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 30026, 9700 RM Groningen (de gemeente streeft ernaar binnen zes weken een reactie te sturen).
U kunt tevens altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis, deze is gevestigd op Kreupelstraat 1, 9712 HW Groningen. U kunt zonder afspraak op het gemeentehuis bij de balie Publiekszaken terecht van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 11.00 uur. Verder kunt u met afspraak terecht op maandag tussen 13.00 en 17.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Op donderdagavond is er een extra avondopenstelling tot 19.00 uur. Een afspraak maakt u gemakkelijk online via de website van de gemeente Groningen of door even te bellen naar de klantenservice via eerdergenoemd nummer. Voor het afhalen van aangevraagde rijbewijzen of reisdocumenten hoeft u geen afspraak te maken.

Contact met Gemeente Groningen

Openingstijden Gemeente Groningen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Groningen klantenservice

Contact met Gemeente GroningenNummer
Algemeen14 050

Overige contactmogelijkheden Gemeente Groningen klantenservice

Gemeente Groningen opzeggen

Gemeente Groningen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente groningen.

Gemeente Groningen ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Groningen? Laat ons je ervaring met Gemeente Groningen weten!
Beoordeel Gemeente Groningen

Adres Gemeente Groningen klantenservice

Grote Markt 1
Groningen
Rapportcijfer Gemeente Groningen klantenservice: 4

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Groningen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Groningen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Groningen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Groningen klantenservice?

1 reviews over “Gemeente Groningen”

  1. Rapportcijfer: 4

    Hoe kun je normaal bellen met de gemeente Groningen als je een verkort nummer krijg van 14050? Gewoon voor een simpele vraag.