Gemeente Haren

Over de gemeente Haren

De gemeente Haren is gelegen in het zuiden van de gemeente Groningen. De gemeente telt ongeveer 19.000 inwoners en heeft een totale oppervlakte van zo’n 50 vierkante kilometer. De gemeente Haren bestaat uit de dorpen Haren, Onnen, Glimmen en Noordlaren. In 2011 en 2012 werd de gemeente Haren door opinieweekblad Elsevier verkozen tot de beste woongemeente van Nederland. Daarvoor had de gemeente al vaker een plek in de top 10 weten te bemachtigen.

Vanwege haar ligging vlakbij de stad Groningen, wordt Haren gezien als een forenzengemeente. Het dorp Haren is tevens een zogenaamde villadorp, en wordt daarom ook wel ‘het Wassenaar van het Noorden’ genoemd.

Contact

Mocht u een vraag, opmerking of klacht voor of over de gemeente Haren hebben, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 050. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 16.30 uur, en op vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 505339900. Bij calamiteiten buiten kantooruren kunt u bellen naar 0900 – 8844, u zult dan door de politie Groningen worden doorverbonden. In het geval dat u de gemeente Haren digitaal wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar gemeente@haren.nl of door een berichtje achter te laten op één van de sociale media pagina’s van de gemeente. De klantenservice van de gemeente Haren is actief op zowel Facebook als Twitter. Tevens kunt u per post contact opnemen met de gemeente Haren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 21, 9750 AA Haren (Gn).

U kunt uiteraard ook altijd in persoon langskomen op het gemeentehuis van de gemeente Haren, deze is gevestigd op Raadhuisplein 10, 9751 AN Haren (Gn). De balie Publiekszaken in gemeentehuis van de gemeente Haren is geopend op maandag tussen 13.00 en 18.00 uur, op dinsdag tussen 8.00 en 12.00 uur, op woensdag tussen 13.00en 17.00 uur, op donderdag tussen 8.00 en 12.00 uur en op vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur. Op maandag, woensdag en vrijdag kunt u echter alleen op afspraak bij de balie terecht. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel zelf maken via de website van de gemeente Haren of door even te bellen met de klantenservice via eerdergenoemd nummer. De balie Bouwzaken is op maandag tussen 13.00 en 18.00 uur, en op dinsdag en woensdag tussen 8.00 en 12.00 uur geopend. Hier kunt u echter alleen op afspraak terecht.

Contact met Gemeente Haren

Openingstijden Gemeente Haren klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Haren klantenservice


Overige contactmogelijkheden Gemeente Haren klantenservice

Gemeente Haren opzeggen

Gemeente Haren direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente haren.

Gemeente Haren ervaringen

4 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Haren? Laat ons je ervaring met Gemeente Haren weten!
Beoordeel Gemeente Haren

Adres Gemeente Haren klantenservice

  Rapportcijfer Gemeente Haren klantenservice: 9

  Rapportcijfer is gebaseerd op 4 beoordelingen.

  Laat ons je ervaring met de Gemeente Haren klantenservice weten!

  Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Haren klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

  Beoordeel Gemeente Haren Klantenservice

  Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Haren klantenservice?

  4 reviews over “Gemeente Haren”

  1. Rapportcijfer: 8.8

   Hoef hier nooit lang te wachten en het is hier allemaal goed geregeld. Heb geen klachten

  2. Rapportcijfer: 7.8

   Geboren en getogen, een prachtige gemeente met de leukste mensen van Nederland. De gemeente doet er alles aan om de gemeente zo goed te houden.

  3. Rapportcijfer: 9.6

   Vriendelijke mensen, geweldige gemeente en ben trots op het mooie werk wat door de gemeente Haren wordt geleverd.

  4. Rapportcijfer: 9.6

   Gemeente Haren is een prachtige gemeente en staat altijd voor haar inwoners klaar. Vriendelijke mensen en een zeer goede wethouder.