Gemeente Heemskerk

Over de gemeente Heemskerk

De gemeente Heemskerk is gelegen in het westen van de provincie Noord-Holland. Het inwonersaantal van de gemeente ligt rond de 39.000 inwoners, welke zijn verspreid over een totale oppervlakte van 32 vierkante kilometer. De gemeente Heemskerk is tevens gelegen in de streek Midden-Kennemerland, een streek langs de Noordzee wat vooral de kenmerken van een waddengebied heeft.

De gemeente bestaat slechts uit hoofdplaats Heemskerk en de twee buurtschappen Noorddorp en Heemskerkerduin. Echter, voor statistische doeleinden is de gemeente Heemskerk onderverdeeld in elf verschillende wijken, welke weer zijn onderverdeeld in een aantal buurten, waaronder dus ook de twee eerdergenoemde buurtschappen.

Contact

Mocht u vragen, opmerkingen of klachten voor of over de gemeente Heemskerk hebben, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0251. De klantenservice van de gemeente Heemskerk is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 251256777. Tevens kunt u de gemeente Heemskerk per fax contacteren, dit doet u door uw faxbericht naar faxnummer 0251 – 256888 te sturen. In het geval dat u de gemeente liever via de digitale weg willen bereiken, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht naar post@heemskerk.nl sturen of een berichtje op de Twitter-pagina van de gemeente Heemskerk achter te laten. De klantenservice zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tevens kunt u de gemeente per post contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 1, 1960 AA Heemskerk.

Het is uiteraard ook altijd mogelijk om persoonlijk op het gemeentehuis van de gemeente Heemskerk langs te komen. Deze is gevestigd op Maerten van Heemskerckplein 1, 1964 EZ Heemskerk. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met woensdag tussen 9.00 en 17.00 uur, op donderdag tussen 9.00 en 20.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Het gemeentehuis van de gemeente Heemskerk werkt echter vooral op afspraak. Zo kunt u meteen geholpen worden op het door u gekozen tijdstip. Een afspraak kunt u gemakkelijk online via de website of telefonisch door even naar de klantenservice te bellen via eerdergenoemd telefoonnummer. U kunt natuurlijk ook gewoon even binnenlopen, maar de kans is dan groot dat u zult moeten wachten voordat u geholpen kan worden.

Openingstijden Gemeente Heemskerk klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Heemskerk

Telefoonnummer Gemeente Heemskerk klantenservice

Telefoonnummer
14 0251
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Heemskerk klantenservice

Maerten van Heemskerckstraat 1, 1964 EZ
Heemskerk

E-mailadres Gemeente Heemskerk klantenservice

E-mailadres

Gemeente Heemskerk opzeggen

Gemeente Heemskerk direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente heemskerk.

Gemeente Heemskerk ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie