Gemeente Heemskerk

 klantenservice

Over de gemeente Heemskerk

De gemeente Heemskerk is gelegen in het westen van de provincie Noord-Holland. Het inwonersaantal van de gemeente ligt rond de 39.000 inwoners, welke zijn verspreid over een totale oppervlakte van 32 vierkante kilometer. De gemeente Heemskerk is tevens gelegen in de streek Midden-Kennemerland, een streek langs de Noordzee wat vooral de kenmerken van een waddengebied heeft.

De gemeente bestaat slechts uit hoofdplaats Heemskerk en de twee buurtschappen Noorddorp en Heemskerkerduin. Echter, voor statistische doeleinden is de gemeente Heemskerk onderverdeeld in elf verschillende wijken, welke weer zijn onderverdeeld in een aantal buurten, waaronder dus ook de twee eerdergenoemde buurtschappen.

Contact

Mocht u vragen, opmerkingen of klachten voor of over de gemeente Heemskerk hebben, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0251. De klantenservice van de gemeente Heemskerk is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 251256777. Tevens kunt u de gemeente Heemskerk per fax contacteren, dit doet u door uw faxbericht naar faxnummer 0251 – 256888 te sturen. In het geval dat u de gemeente liever via de digitale weg willen bereiken, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen, een e-mailbericht naar post@heemskerk.nl sturen of een berichtje op de Twitter-pagina van de gemeente Heemskerk achter te laten. De klantenservice zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tevens kunt u de gemeente per post contacteren, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 1, 1960 AA Heemskerk.

Het is uiteraard ook altijd mogelijk om persoonlijk op het gemeentehuis van de gemeente Heemskerk langs te komen. Deze is gevestigd op Maerten van Heemskerckplein 1, 1964 EZ Heemskerk. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met woensdag tussen 9.00 en 17.00 uur, op donderdag tussen 9.00 en 20.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Het gemeentehuis van de gemeente Heemskerk werkt echter vooral op afspraak. Zo kunt u meteen geholpen worden op het door u gekozen tijdstip. Een afspraak kunt u gemakkelijk online via de website of telefonisch door even naar de klantenservice te bellen via eerdergenoemd telefoonnummer. U kunt natuurlijk ook gewoon even binnenlopen, maar de kans is dan groot dat u zult moeten wachten voordat u geholpen kan worden.

Contact met Gemeente Heemskerk

Openingstijden Gemeente Heemskerk klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -12:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Heemskerk klantenservice

Contact met Gemeente HeemskerkNummer
Algemeen14 0251

Overige contactmogelijkheden Gemeente Heemskerk klantenservice

Gemeente Heemskerk opzeggen

Gemeente Heemskerk direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente heemskerk.

Gemeente Heemskerk ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Heemskerk? Laat ons je ervaring met Gemeente Heemskerk weten!
Beoordeel Gemeente Heemskerk

Adres Gemeente Heemskerk klantenservice

Maerten van Heemskerckstraat 1, 1964 EZ
Heemskerk
Rapportcijfer Gemeente Heemskerk klantenservice: 4

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Heemskerk klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Gemeente Heemskerk klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Heemskerk Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Heemskerk klantenservice?

2 reviews over “Gemeente Heemskerk”

 1. Rapportcijfer: 4

  Vertel andere (n?) over uw ervaring luidt deze kop.
  Het laat zich raden

 2. Rapportcijfer: 4

  Afgelopen vrijdag vond ik op het busstation Jaarsbeurszijde het rijbewijs van Daisy Castricum geboren 18.08.1997 (nummer5772693543). Omdat het mij het meest voor de hand liggend voorkwam heb ik vandaag om plm. 11.50 contact gezocht met een van uw medewerkers van het Klantcontactcentrum van uw Gemeente, die had immers het rijbewijs uitgegeven.
  De betreffende medewerkster deelde mee dat er toch niets meer gedaan zou worden met dat rijbewijs, want verloren is per definitie goed voor een nieuw rijbewijs, ook al is het gevonden (?). Ik denk dan maar dat originele exemplaar heeft toch allerlei persoonsgebonden kenmerken, maar dat terzijde. Uw medewerkster stelde vervolgens dat de meest gemakkelijke manier om dat gevonden rijbewijs in te leveren een gang naar mijn eigen gemeentehuis zou zijn. Ik heb haar voorgehouden dat dat wel een erg omslachtige manier was voor een eerlijke vinden en na enig soebatten stelde de betrokken mede- werkster dat ik het dan maar moest opsturen naar de gemeente Heemskerk. Maar de gemeente zou de eigenaar van dat rijbewijs ’toch niet’ informeren dat het gevonden was. Op de vraag waarom niet kreeg ik als antwoord: ‘dat doen we niet’. Eerlijk gezegd heb ik me ernstig gestoord aan deze ‘klantvriendelijkheid’ van uw Klantcontactcentrum, en als dit de instructies zijn die aan haar worden verstrekt, dan belooft dat voor de toekomst weinig goeds. Ik zal het rijbewijs dus opsturen nar uw gemeente en dan is het aan U om er iets goeds en verstandigs mee te doen.