Gemeente Heeze-Leende

<h2>Over de gemeente Heeze-Leende</h2>

De gemeente Heeze-Leende is gelegen in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. De gemeente heeft ongeveer 15.500 inwoners en een totale oppervlakte van 105 vierkante kilometer. De gemeente bestaat sinds 1997, nadat de voormalige gemeenten Heeze en Leende en het dorp Sterksel werden samengevoegd. Momenteel bestaat de gemeente uit Bruggerhuizen, Euvelwegen, Heeze, Heezerenbosch, Kerkhof, Kreijl, Leende, Leenderstrijp, Oosterik, Rul, Sterksel, Ginderover, Strabrecht en Ven.

De gemeente Heeze-Leende ligt in een natuurrijke omgeving met veel verschillende natuurgebieden. Om die reden profileert de gemeente zich dan ook als de meest natuurrijke gemeente van Brabant.

 

<h2>Contact</h2>

Mocht u een vraag, suggestie of opmerking hebben voor de gemeente Heeze-Leende, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 040 – 2241400. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. In het geval van calamiteiten kunt u 24 uur per dag naar ditzelfde nummer bellen, u wordt dan doorverbonden. Daarnaast is het ook mogelijk om de klantenservice per fax te contacteren, dit doet u door uw faxbericht te sturen naar faxnummer 040 – 2241450. In het geval dat u liever digitaal contact op wenst te nemen met de gemeente Heeze-Leende, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen of door een e-mailbericht te sturen naar postbus@heeze-leende.nl. Daarnaast kunt u ook een bericht achterlaten op één van de social media pagina’s van de gemeente, de klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Indien u per post contact wenst op te nemen met de gemeente Heeze-Leende, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Postbus 10.000, 5590 GA Heeze.

U kunt vanzelfsprekend ook altijd in persoon terecht op het gemeentehuis van de gemeente Heeze-Leende, deze is gevestigd op Jan Deckersstraat 3, 5591 HS Heeze. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Daarnaast is er op woensdag een extra openstelling tussen 16.00 en 20.00 uur en is het gemeentehuis op woensdag tot 17.00 uur geopend. In principe dient u van te voren een afspraak te maken, deze kunt u gemakkelijk en snel via de website van de gemeente Heeze-Leende maken of door contact op te nemen met de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer. Voor zaken zoals het afhalen van reisdocumenten, rijbewijzen, gehandicapten-parkeerkaart, eigen verklaring CBR en het inzien van stukken die ter inzage op het gemeentehuis liggen.

Openingstijden Gemeente Heeze-Leende klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Heeze-Leende

Telefoonnummer Gemeente Heeze-Leende klantenservice

Telefoonnummer
040 - 22 41 400
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Heeze-Leende klantenservice

Jan Deckersstraat 2
Heeze

Gemeente Heeze-Leende opzeggen

Gemeente Heeze-Leende direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente heeze-leende.

Gemeente Heeze-Leende ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie