Gemeente Helmond

<h2>Over de gemeente Helmond</h2>

De gemeente Helmond is gelegen in het oosten van de provincie Noord-Brabant. De gemeente heeft meer dan 90.000 inwoners en heeft een totale oppervlakte van 54,5 vierkante kilometer. De gemeente bestaat uit hoofdplaats Helmond en de kernen Stiphout, Mierlo-Hout en Brouwhuis. De laatste drie waren voorheen dorpen, maar zijn inmiddels in de gemeente Helmond opgenomen als wijken. De wijken proberen overigens wel hun oude dorpse karakter zoveel mogelijk te behouden.

Hoofdplaats Helmond heeft momenteel stedenbanden met het Belgische Mechelen en San Marcos in Nicaragua.

<h2>Contact</h2>

In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking voor de gemeente Helmond heeft, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0492. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt, kunt u bellen naar 0031 492587777. Mocht u de gemeente Helmond liever via de digitale weg willen contacteren, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website van de gemeente in te vullen of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente. De klantenservice van de gemeente Helmond is actief op zowel Twitter als Facebook. Het is helaas niet mogelijk om de gemeente Helmond rechtstreeks per e-mail te contacteren. U kunt natuurlijk ook per post contact opnemen met de gemeente Helmond, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 950, 5700 AZ Helmond.

Het gemeentehuis van de gemeente Helmond is gevestigd op Weg op den Heuvel 35, 5701 NV Helmond. Hier zijn echter alleen de kantoren gevestigd.

Bij de stadswinkel kunt u terecht voor zaken zoals de aanvraag van bijvoorbeeld reisdocumenten, rijbewijzen en overige gemeentelijke producten. De stadswinkel is gevestigd op Frans Joseph van Thielpark 1, 5707 BX Helmond. De stadswinkel is geopend op maandag tussen 12.00 en 19.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Om geholpen te kunnen worden dient u wel van te voren eerst een afspraak te maken. Dit kunt u gemakkelijk zelf via de website van de gemeente Helmond doen of door even te bellen naar de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer. Tevens kunt u veel zaken ook zelf online vanuit huis regelen, dit doet u via het Digitaal Loket van de gemeente Helmond. Een link hiervoor kunt u op de website van de gemeente Helmond terugvinden.

Openingstijden Gemeente Helmond klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Helmond

Telefoonnummer Gemeente Helmond klantenservice

Telefoonnummer
14 0492
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Helmond klantenservice

Weg op den Heuvel 35
Helmond

E-mailadres Gemeente Helmond klantenservice

E-mailadres

Gemeente Helmond opzeggen

Gemeente Helmond direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente helmond.

Gemeente Helmond ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie