Gemeente Helmond

 klantenservice

<h2>Over de gemeente Helmond</h2>

De gemeente Helmond is gelegen in het oosten van de provincie Noord-Brabant. De gemeente heeft meer dan 90.000 inwoners en heeft een totale oppervlakte van 54,5 vierkante kilometer. De gemeente bestaat uit hoofdplaats Helmond en de kernen Stiphout, Mierlo-Hout en Brouwhuis. De laatste drie waren voorheen dorpen, maar zijn inmiddels in de gemeente Helmond opgenomen als wijken. De wijken proberen overigens wel hun oude dorpse karakter zoveel mogelijk te behouden.

Hoofdplaats Helmond heeft momenteel stedenbanden met het Belgische Mechelen en San Marcos in Nicaragua.

<h2>Contact</h2>

In het geval dat u een vraag, suggestie of opmerking voor de gemeente Helmond heeft, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 0492. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. In het geval dat u vanuit het buitenland belt, kunt u bellen naar 0031 492587777. Mocht u de gemeente Helmond liever via de digitale weg willen contacteren, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website van de gemeente in te vullen of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente. De klantenservice van de gemeente Helmond is actief op zowel Twitter als Facebook. Het is helaas niet mogelijk om de gemeente Helmond rechtstreeks per e-mail te contacteren. U kunt natuurlijk ook per post contact opnemen met de gemeente Helmond, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 950, 5700 AZ Helmond.

Het gemeentehuis van de gemeente Helmond is gevestigd op Weg op den Heuvel 35, 5701 NV Helmond. Hier zijn echter alleen de kantoren gevestigd.

Bij de stadswinkel kunt u terecht voor zaken zoals de aanvraag van bijvoorbeeld reisdocumenten, rijbewijzen en overige gemeentelijke producten. De stadswinkel is gevestigd op Frans Joseph van Thielpark 1, 5707 BX Helmond. De stadswinkel is geopend op maandag tussen 12.00 en 19.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Om geholpen te kunnen worden dient u wel van te voren eerst een afspraak te maken. Dit kunt u gemakkelijk zelf via de website van de gemeente Helmond doen of door even te bellen naar de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer. Tevens kunt u veel zaken ook zelf online vanuit huis regelen, dit doet u via het Digitaal Loket van de gemeente Helmond. Een link hiervoor kunt u op de website van de gemeente Helmond terugvinden.

Contact met Gemeente Helmond

Openingstijden Gemeente Helmond klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Helmond klantenservice

Contact met Gemeente HelmondNummer
Algemeen14 0492

Overige contactmogelijkheden Gemeente Helmond klantenservice

Gemeente Helmond opzeggen

Gemeente Helmond direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente helmond.

Gemeente Helmond ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Helmond? Laat ons je ervaring met Gemeente Helmond weten!
Beoordeel Gemeente Helmond

Adres Gemeente Helmond klantenservice

Weg op den Heuvel 35
Helmond

Laat ons je ervaring met de Gemeente Helmond klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Helmond klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Helmond Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Helmond klantenservice?