Sudtours

 klantenservice

Over Sudtours

Sudtours is een reisorganisatie die is opgericht in 1981 door Hans en Loes Mosselman. In 1981 begon Sudtours met een combinatie van een reisbureau en een touroperator in Amsterdam. In 2008 werd Sudtours overgenomen door de Sundio Group. De Sundio Group is een reisorganisatie gevestigd in Nederland en België. De Sundio Group opereert naast Nederland in België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Denemarken, Zweden, UK, Polen. Op de Nederlandse markt is de Sundio Group ook actief onder naam van de organisaties Sunweb Vakanties, Jiba, GOGO, Husk Studentenreizen, X-travel en Eliza was here. In België is Sundio Group actief met onder de naam Skikot en Odyssée. Sudtours verkoopt voornamelijk pakketreizen naar vakantielanden binnen en buiten Europa. Sudtours werd in 2014 gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg.

Aanbod

Sudtours verkoopt reizen naar vakantielanden binnen en buiten Europa. Er worden onder andere zonvakanties, natuurvakanties, golfvakanties, huwelijksreizen, wandelvakanties, stedentrips, wellnessvakanties en wintersportvakanties en autovakanties aangeboden. U kunt een korte of langere vakantie boeken bij Sudtours, ook kunt u kiezen uit accomodatietypes en prijsklassen. U kunt tijdens uw vakantie verblijven in een hotel, appartement, bungalow, villa, of op een camping. Op de website vindt u alle vakanties die op het moment worden aangeboden. Via de zoekmachine kunt u snel en gericht zoeken naar een voor u geschikte vakantie. Bij alle vakanties staan overzichtelijk de ligging, faciliteiten en de optionele faciliteiten vermeldt.

Boeken

Tot aan november 2012 was Sudtours enkel te boeken via een groot aantal gerenommeerde reisbureaus, alvorens de overstap te maken naar direct selling. Vanaf eind 2012 kunt u direct via de website een vakantie boeken. Als u een geschikte vakantie heeft gevonden kunt u direct de beschikbaarheid en de prijzen op de website bekijken. U kunt direct boeken en meteen ook extra’s of arrangementen bijboeken. Het is via Sudtours ook mogelijk om direct een vliegticket bij uw vakantie te boeken, zodat alles in een keer geregeld is. Als u extra hulp nodig heeft kunt u altijd bellen met de klantenservice van Sudtours, zij kunnen u helpen met het boeken van uw vakantie.

Contact

De klantenservice van Sudtours is te bereiken via het telefoonnummer 0900-0126 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00. Dit telefoongesprek komst 0,70 cent per gesprek. U kunt ook in contact komen met een medewerker door te mailen naar het e-mailadres info@sudtours.nl. U kunt naar Sudtours mailen met al uw vragen, opmerking of suggesties over Sudtours of de website. Vakanties van Sudtours zijn te boeken via de website www.sudtours.nl of telefonisch via het telefoonnummer van de klantenservice.

Contact met Sudtours

Openingstijden Sudtours klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Sudtours klantenservice

Contact met SudtoursNummer
Algemeen0900 - 01 26

Overige contactmogelijkheden Sudtours klantenservice

Sudtours opzeggen

Sudtours direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/sudtours.

Sudtours ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Sudtours? Laat ons je ervaring met Sudtours weten!
Beoordeel Sudtours

Adres Sudtours klantenservice

Bahialaan 2
Rotterdam

  Laat ons je ervaring met de Sudtours klantenservice weten!

  Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Sudtours klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

  Beoordeel Sudtours Klantenservice

  Welk cijfer geef jij aan de Sudtours klantenservice?