Vacansoleil

 klantenservice

Over Vacansoleil

Vacansoleil is een online reisbureau dat verschillende reizen aanbiedt. Ze is marktleider in Europa met betrekking tot campingvakanties exclusief vervoer. Vacansoleil is begonnen in 1969. In eerste instantie was Vacansoleil aanbieder van luxe en betaalbare campingvakanties. Momenteel worden deze vakanties nog aangeboden door de reisorganisatie. Er zijn ongeveer 170 mensen die op het hoofdkantoor van Vacansoleil werken en er werken meer dan 1200 mensen op de campings van Vacansoleil.
In 2014 is Vacansoleil uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor campingvakantie tijdens de Vakantiebeurs 2014. De prijs werd voor de achtste maal uitgereikt aan Vacansoleil. Ook heeft Vacansoleil de Zoover Award gewonnen in 2014. Deze award staat al voor de vierde keer op naam van Vacansoleil. Ten gevolge hiervan mag Vacansoleil zich nu ‘Populairste Aanbieder Campingvakanties’ noemen. Sinds dat de verkiezing bestaat (2009) is Vacansoleil al vier keer de winnaar. De Zoover award wordt uitgereikt op basis van vakantiebeoordelingen. De beoordelingen die Zoover verspreidt, worden goed terug gekoppeld. Zo bestaan er momenteel al 1 miljoen beoordelingen die terug gekoppeld zijn aan Zoover.
Ook heeft Vacansoleil de Web Performance Scan gewonnen in 2014. Op basis van het online onderzoek van de WUA, Web Usability Advice, heeft Vacansoleil gewonnen in de categorie vindbaarheid voor ´camping in Frankrijk´. Naast de vindbaarheid heeft Vacansoleil in dit onderzoek ook hoog gescoord op ´Vertrouwen´ en ´Eerste indruk´.
In 2011 heeft Vacansoleil de Travvies Award gewonnen in de categorie Commercieel (Reisbureaus en Aanbieders).De eerste selectie vindt plaats op basis van bezoekers van de website, de bezoekers moeten 30 favoriete websites kiezen uit een lijst met 130 genomineerde websites. Uiteindelijk bepaalt een vakkundige jury wie de winnaar is van de Travvies Award.
In 2009 worden ze uitgeroepen tot het Beste Leerbedrijf Internationaal 2009. Een vakkundige jury riep het bedrijf uit tot een erkend leerbedrijf met buitenlandse MBO stages.

Contact

De klantenservice is te bereiken op het nummer 0900-9899. De telefoonkosten van dit gesprek zijn €0,70 per gesprek. Het nummer is van maandag tot en met vrijdag te bereiken van 09.00 uur tot 17.30 uur. In het hoogseizoen is het nummer te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur. Op zaterdag kan er gebeld worden naar dit nummer van 09:30 tot 16:00 uur.
Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Marinus van Meelweg 16, 5657 EN te Eindhoven. Per post kan er contact worden opgenomen met Vacansoleil door een brief te sturen naar Vacansoleil, postbus 8805, 5605 LV Eindhoven. Het kantoor is ook toegankelijk voor bezoekers die vragen hebben. Op feestdagen is het kantoor gesloten.

Contact met Vacansoleil

Openingstijden Vacansoleil klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Vacansoleil klantenservice

Contact met VacansoleilNummer
Algemeen0900 - 98 99

Overige contactmogelijkheden Vacansoleil klantenservice

Vacansoleil opzeggen

Vacansoleil direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vacansoleil.

Vacansoleil ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Vacansoleil? Laat ons je ervaring met Vacansoleil weten!
Beoordeel Vacansoleil

Adres Vacansoleil klantenservice

Marinus van Meelweg 16
Eindhoven

Laat ons je ervaring met de Vacansoleil klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Vacansoleil klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Vacansoleil Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Vacansoleil klantenservice?