VPRO

 klantenservice

Over VPRO

De VPRO is een Nederlandse publieke omroeporganisatie die actief is op zowel radio als televisie. De VPRO werd opgericht op 29 mei 1926 en is oorspronkelijk een afkorting van ‘Vrijzinnig Protestantse Radio Omroep’. Tot de jaren zestig werden vooral kerkdiensten en cultuurprogramma’s uitgezonden maar inmiddels heeft de VPRO de oorspronkelijke betekenis van de letters helemaal losgelaten. Nu is de omroep een publieke omroep waar creativiteit, wereldburgerschap, innovatie en eigenzinnigheid een rode draad vormen in de programma’s. De VPRO heeft vier media-afdelingen: Radio, Televisie, Gids en Digitaal. Met daarnaast vijf ondersteunende afdelingen. De algemeen directeur is Lennart van der Meulen.

Aanbod

De programma’s zijn onderverdeeld in zes genres: buitenland, cultuur, jeugd, documentaire, drama en humor. Op de website vindt u een overzicht van alle programma´s die u op de site kunt bekijken of beluisteren, ook is er een programmagids aanwezig. Op de website zijn ook programma´s te bekijken die niet worden uitgezonden maar alleen online te bekijken zijn. VPRO beschikt over een online winkel waar u allerlei artikelen kunt kopen, zoals dvd´s, cd´s of boeken, een link naar deze winkel is op de website te vinden. Op de website kunt u zich aanmelden voor de wekelijkse VPRO gids. Dit is een gids die u een overzicht biedt van alle radio en televisieprogramma´s van die week, ook vindt u er columns en een filmselectie. Sinds kort biedt de omroep een postcastabonnement aan waarmee alle nieuwe afleveringen van een vooraf gekozen favoriete programma automatisch op uw computer of telefoon komen te staan.

Contact

De klantenservice van de VPRO is te bereiken op het telefoonnummer 035-671 2888 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. Hier kunt u terecht voor vragen over uw lidmaatschap bij de VPRO of vragen over uw abonnement op de VPRO gids. Als u hier vragen over heeft kunt u er ook voor kiezen een email te sturen naar het e-mailadres ledenservice@vpro.nl. Als u per post wilt reageren dan kan dat door een brief zonder postzegel te sturen naar VPRO Ledenservice, Antwoordnummer 346, 1200 VB, Hilversum. Tevens is er een mogelijkheid om via de website digitaal een reactie te plaatsen. Het bezoekadres van VPRO is Wim T. Schippersplein1,1217 WD, Hilversum. Het bezoekersadres is op werkdagen te bereiken op het telefoonnummer 035-671 2911. Bij algemene vragen over de VPRO kunt u mailen naar het e-mailadres info@vpro.nl of een brief sturen naar VPRO, Postbus 11, 1200 JC Hilversum. U kunt via social media op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond de VPRO, VPRO is actief op Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Spotify en LinkedIn.

Contact met VPRO

Openingstijden VPRO klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers VPRO klantenservice

Contact met VPRONummer
Algemeen035 - 671 29 11

Overige contactmogelijkheden VPRO klantenservice

VPRO opzeggen

VPRO direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vpro.

VPRO ervaringen

8 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met VPRO? Laat ons je ervaring met VPRO weten!
Beoordeel VPRO

Adres VPRO klantenservice

Wim T. Schippersplein 1
Hilversum
Rapportcijfer VPRO klantenservice: 7.3

Rapportcijfer is gebaseerd op 8 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de VPRO klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de VPRO klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel VPRO Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de VPRO klantenservice?

8 reviews over “VPRO”

 1. Rapportcijfer: 8

  Beste,
  Wat een verschrikkelijk programma (is en was) Reizen Waes! Dat zogenaamde stoere en macho van Waes in dit volstrekt overbodige ‘reisprogramma’, waarin serieuze journalistiek en duurzaamheid geen rol speelt …..brrrr.
  Als de VPRO (al jaren) haar budget besteed aan deze onzin, kan ik beter vanaf nu mijn jarenlange lidmaatschap beëindigen.
  Mvg.
  Hay van der Sterren

 2. Rapportcijfer: 8

  Waardeloos niet bereikbaar . Al jaren
  VPRO lid en VPRO gids .
  Je moet als je een klacht van geen bezorging van de gids via de App Store inloggen .
  Of contact via 088 nummer .
  Helemaal gehad met dit soort acties .
  Ben van plan om op te zeggen .

 3. Rapportcijfer: 8

  hallo vpro waarom zijn jullie midden in de serie De geniale vriendin gestopt? Zo jammer .Ik zat er net midden in.Zo,n goede serie! Groeten Ineke Visser

 4. Rapportcijfer: 8

  Mijn complimenten voor het mooie programma ‘Zomergasten’! Ik kijk er al jaren naar.
  Maar één ding vind ik ongelofelijk storend: de PRESENTATOR!
  Ze spreekt grof Nederlands (bek, de vorige week: 31 juli) poten (7 aug.) … en ik vind haar vragen agressief en onaardig. Ik zit me er meerdere keren per avond aan te ergeren…
  U zou mij een groot plezier doen voor het volgende jaar uit te zien naar iemand anders om het programma te presenteren! Zou het een stuk aangenamer kunnen maken.

 5. Rapportcijfer: 8

  Geachte heer/mevrouw, Ik wil graag het mailadres van de persoon die ik kan benaderen ivm erfenis uit nalatenschap. Zo mogelijk op korte termijn. Dank!
  MVrGr, Peter van der Slikke

 6. Rapportcijfer: 8

  Wat een fantastisch programma dwars door de lage landen.

 7. Rapportcijfer: 8

  Ik was 25 april bij een tegenlicht meet up in de openbare bibliotheek in Utrecht. Er kwam toen een golfvormige grafiek voorbij die uit een boek kwam. Welk boek is dat? Ik wil het lezen.