VPRO

Over VPRO

De VPRO is een Nederlandse publieke omroeporganisatie die actief is op zowel radio als televisie. De VPRO werd opgericht op 29 mei 1926 en is oorspronkelijk een afkorting van ‘Vrijzinnig Protestantse Radio Omroep’. Tot de jaren zestig werden vooral kerkdiensten en cultuurprogramma’s uitgezonden maar inmiddels heeft de VPRO de oorspronkelijke betekenis van de letters helemaal losgelaten. Nu is de omroep een publieke omroep waar creativiteit, wereldburgerschap, innovatie en eigenzinnigheid een rode draad vormen in de programma’s. De VPRO heeft vier media-afdelingen: Radio, Televisie, Gids en Digitaal. Met daarnaast vijf ondersteunende afdelingen. De algemeen directeur is Lennart van der Meulen.

Aanbod

De programma’s zijn onderverdeeld in zes genres: buitenland, cultuur, jeugd, documentaire, drama en humor. Op de website vindt u een overzicht van alle programma´s die u op de site kunt bekijken of beluisteren, ook is er een programmagids aanwezig. Op de website zijn ook programma´s te bekijken die niet worden uitgezonden maar alleen online te bekijken zijn. VPRO beschikt over een online winkel waar u allerlei artikelen kunt kopen, zoals dvd´s, cd´s of boeken, een link naar deze winkel is op de website te vinden. Op de website kunt u zich aanmelden voor de wekelijkse VPRO gids. Dit is een gids die u een overzicht biedt van alle radio en televisieprogramma´s van die week, ook vindt u er columns en een filmselectie. Sinds kort biedt de omroep een postcastabonnement aan waarmee alle nieuwe afleveringen van een vooraf gekozen favoriete programma automatisch op uw computer of telefoon komen te staan.

Contact

De klantenservice van de VPRO is te bereiken op het telefoonnummer 035-671 2888 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. Hier kunt u terecht voor vragen over uw lidmaatschap bij de VPRO of vragen over uw abonnement op de VPRO gids. Als u hier vragen over heeft kunt u er ook voor kiezen een email te sturen naar het e-mailadres ledenservice@vpro.nl. Als u per post wilt reageren dan kan dat door een brief zonder postzegel te sturen naar VPRO Ledenservice, Antwoordnummer 346, 1200 VB, Hilversum. Tevens is er een mogelijkheid om via de website digitaal een reactie te plaatsen. Het bezoekadres van VPRO is Wim T. Schippersplein1,1217 WD, Hilversum. Het bezoekersadres is op werkdagen te bereiken op het telefoonnummer 035-671 2911. Bij algemene vragen over de VPRO kunt u mailen naar het e-mailadres info@vpro.nl of een brief sturen naar VPRO, Postbus 11, 1200 JC Hilversum. U kunt via social media op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond de VPRO, VPRO is actief op Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Spotify en LinkedIn.

Openingstijden VPRO klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
VPRO

Telefoonnummer VPRO klantenservice

Telefoonnummer
035 - 671 29 11
Belkosten
lokaal tarief

Adres VPRO klantenservice

Wim T. Schippersplein 1
Hilversum

E-mailadres VPRO klantenservice

E-mailadres

VPRO opzeggen

VPRO direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vpro.

VPRO ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie