OHRA

Over OHRA

OHRA is al meer dan 80 jaar een gezonde Nederlandse verzekeringsmaatschappij. OHRA werd in 1925 opgericht als de Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren. Op dit moment heeft OHRA als totaalverzekeraar ruim 800.000 klanten. OHRA is een verzekeringsmaatschappij die rechtstreeks met de klant zaken doet. Zij zijn onderdeel van de Delta Lloyd Groep. Op dit moment heeft OHRA als totaalverzekeraar ruim 800.000 klanten. Particulieren en zakelijke klanten kunnen bij hen onder andere zorg-, pensioen-, levens- en schadeverzekeringen afsluiten. Delta Lloyd Groep is een beursgenoteerde organisatie.

Veelgestelde vragen

De kracht van OHRA is dat zij u direct helpen. Met duidelijke taal, begrijpelijke producten, en snelle service. Via internet kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week de meeste verzekeringen en financiële diensten direct regelen. U kiest zelf of u uw verzekeringen wilt afsluiten via de telefoon, internet of post. Zo duidelijk dat u, als u dat wilt, zelf alles gemakkelijk en snel kunt regelen. En als dat nodig is, helpt OHRA u daar bij. Bij de OHRA klantenservice regelt u binnen 2 minuten toegang tot Mijn OHRA. U krijgt direct antwoord op de top 5 vragen m.b.t. zorgverzekeringen, autoverzekeringen, huisdierenverzekeringen, reisverzekeringen en woonverzekeringen. U kunt eveneens direct de top 5 zaken regelen m.b.t. declareren, het doorgeven van wijzigingen, schade melden, opzeggen en uw bankrekening inzien. U kunt ook uw vraag stellen aan webcare, waarmee u online direct geholpen wordt. Vindt u op de website van de klantenservice van OHRA niet het antwoord op uw vraag? U kunt hen een e-mail sturen via het contactformulier op de website.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de klantenservice van OHRA. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Facebook pagina. Ook op Twitter kunt u OHRA bereiken, namelijk via @OHRA.

OHRA Klantenservice

Telefonisch is OHRA op werkdagen tot 21.00 uur bereikbaar en op zaterdag tot 15.00 uur via het telefoonnummer 31 (0)26 400 4040.  U betaalt het lokale tarief en eventuele kosten voor het gebruik van uw (mobiele) telefoon. Om direct uw vraag te beantwoorden is het handig als u uw relatienummer of uw bankrekeningnummer bij de hand heeft. Belt u over een bankproduct? Dan kan alleen de rekeninghouder zelf telefonisch geholpen worden.  Dit heeft te maken met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Voor vragen over uw auto, motor, woon, reis, rechtsbijstand, inzittende of huisdierenverzekering is de klantenservice van OHRA bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 15.00 uur. Voor vragen uw zorgverzekering is de afdeling bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 15.00 uur. Heeft u vragen over uw zorgdeclaratie? Dan kunt u bij de klantenservice van OHRA terecht op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur. U kiest hiervoor in het keuzemenu:

• Keuze 2: Zorgverzekering

• Keuze 1: Vragen over uw ingediende declaratie, overzicht maximale vergoedingen of openstaand eigen risico.

Belt u voor kraamzorg? U kunt kraamzorg 24 uur per dag, zeven dagen per week, telefonisch aanvragen. U kiest hiervoor in het keuzemenu:

• Keuze 2: Zorgverzekering

• Keuze 2: Kraamzorg

Wilt u een schade melden of heeft u een vraag over een gemelde schade? Kies 1. Heeft u een vraag over: uw zorgverzekering, kies 2; uw auto, motor, woon, reis, rechtsbijstand, inzittende of huisdierenverzekering, kies 3; uw bankproduct, kies 4; uw levensverzekering, pensioen of levensloopregeling, kies 5; uw arbeidsongeschiktheidsverzekering, kies 6. U kunt direct uw keuze intoetsen.

Op maandagochtend en op werkdagen tussen 16.30 en 17.30 uur is er een langere wachttijd. Gemiddeld is de wachttijd  60 seconden. Wacht u langer? Dan krijgt u binnen vijf minuten de mogelijkheid voor het achterlaten van een voicemail. OHRA belt u dan terug.

Overige opties

De mening van leden en verzekerden vindt VGZ erg belangrijk. Daarom beslist VGZ alles samen met de ledenraad. Maar zij zijn ook benieuwd naar úw mening. Daarom vragen zij naar uw ideeën via het internetpanel en ‘Deel het met VGZ’.

Openingstijden OHRA klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:00 -21:00
Dinsdag
08:00 -21:00
Woensdag
08:00 -21:00
Donderdag
08:00 -21:00
Vrijdag
08:00 -21:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
OHRA

Telefoonnummer OHRA klantenservice

Telefoonnummer
026 - 400 40 40
Belkosten
lokaal tarief

Adres OHRA klantenservice

Rijksweg West 2
Arnhem

E-mailadres OHRA klantenservice

E-mailadres
onbekend

OHRA opzeggen

OHRA direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ohra.

OHRA ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie