Vesta Vastgoed

Over Vesta Vastgoed

Vesta Vastgoed is een Nederlands makelaarskantoor. Het makelaarskantoor helpt particulieren bij de aankoop en verkoop van hun woning.
Het kantoor is bezet door Senly Vos en Stanley Heckers. Senley Vos heeft de studie makelaardij gevolgd en de praktijktoets Woningen gehaal. Hierdoor is Senley Vos een gecertificeerd en geregistreerd makelaar en taxateur. Stanley Heckers is in 2006 gestart met het makelaarskantoor in Maastricht. De volgende uitgangspunten zijn voor Stanley van noodzakelijk belang voor het drijven van een goede onderneming: Persoonlijk, actief en betrokkenheid.
Het kantoor heeft verschillende uitgangspunten. Zo vinden zij persoonlijke benadering een van de belangrijkste uitgangspunten voor het verlenen van optimale service. Het kantoor is kleinschalig, waardoor de persoonlijke benadering nog meer tot zijn recht komt bij Vesta Vastgoed.
Vesta Vastgoed is tevens een voorloper op het gebruik van de nieuwste technologie. Vesta Vastgoed gebruikt de nieuwste technieken, de nieuwste software en verkoopmethoden. Hierdoor worden de particulieren die hun huis verkopen via Vesta Vastgoed beter geholpen. De huizen worden over het algemeen sneller verkocht door deze manieren.
Ook staat service en kwaliteit voorop bij Vesta Vastgoed. De makelaars en taxateurs die bij Vesta Vastgoed werkzaam zijn, zijn hierin opgeleid en gediplomeerd. Daardoor wordt u op een professionele manier te woord gestaan en geholpen bij de aankoop of verkoop van uw huis.

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Vesta Vastgoed. Indien u telefonisch contact wilt opnemen met Vesta Vastgoed, kunt u hiervoor het telefoonnummer 043-3440168 gebruiken. Ook is het mogelijk om een faxbericht te sturen. Dit kunt u doen naar het nummer 043-3440268. Mocht u contact willen opnemen via de elektronische weg, kunt u allereerst een mail sturen. U kunt uw mail bericht verzenden naar info@vestavastgoed.nl.
Vesta Vastgoed is tevens actief op Facebook en Twitter. Ook via deze kanalen kunt u uw vragen stellen. U kunt het kantoor vinden op Facebook via: https://www.facebook.com/VestaVastgoed/. Op Twitter is het kantoor actief via: https://twitter.com/vestavastgoed.

Openingstijden Vesta Vastgoed klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00
Vesta Vastgoed

Telefoonnummer Vesta Vastgoed klantenservice

Telefoonnummer
043-3440168
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Vesta Vastgoed klantenservice

Titanenhof 31
Maastricht

E-mailadres Vesta Vastgoed klantenservice

Vesta Vastgoed opzeggen

Vesta Vastgoed direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vesta vastgoed.

Vesta Vastgoed ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie