Woningborg

Over Woningborg

Woningborg is een groep ondernemingen die elkaar aanvullen bij het realiseren van certificering, advisering en toetsing & toezicht voor de woningbouw sector. Het bedrijf heeft ongeveer 70 medewerkers en werkt al ruim 30 jaar met hen aan een zo hoog mogelijke kwaliteit van (nieuw)bouwprojecten in Nederland. Dit wordt gedaan voor de kopers maar ook voor de bouwers van de projecten. Er staan ruim 1.000 bouwondernemingen ingeschreven bij de organisatie. Het waarborgen van de kwaliteit van de (nieuw) bouwprojecten in Nederland gebeurt met de expertise van de drie ondernemingen waar de organisatie uit bestaat. Dit zijn Woningborg N.V. (garanties en waarborgen), Woningborg Advies B.V. (bouwadvisering) en Woningborg Toetsing en Toezicht B.V. (kwaliteitsborging). Samen zorgen deze ondernemingen voor de bouwzekerheid.

Producten en diensten

De producten en diensten van Woningborg zijn er op gericht om de risico’s bij de bouwprojecten zoveel mogelijk te beperken, de faalkosten voor bouwondernemingen te voorkomen en de kwaliteit van nieuwbouwwoningen te verhogen. Alle ondernemingen in de Woningborg groep zijn Woningborg N.V., Woningborg Advies B.V. en Woningborg Toetsing & Toezicht B.V. Woningborg N.V. is het verzekeringsbedrijf binnen de Woningborg groep. Zij is gespecialiseerd in het waarborgen van garanties voor woningen, die worden gebouwd door alle ingeschreven bouwondernemingen. Jaarlijks worden er tussen de 15.000 en 20.000 waarborgcertificaten verstrekt aan kopers van nieuwe woningen en professionele opdrachtgevers.
Het tweede onderdeel is het zelfstandige bouwkundig adviesbureau binnen de groep. Dit onderdeel werkt voor de professionele marktpartijen in de Nederlandse bouwbranche. Alle kennis en ervaring wordt vertegenwoordigd door Woningborg Advies B.V.
Het laatste onderdeel is het zelfstandig Private Kwaliteitsborgingsbureau binnen de groep. Alle plannen die worden ingediend worden hier getoetst voor technische acceptatie en tijdens de bouw vindt toezicht plaats.

Contact

De klantenservice van Woningborg is te bereiken op het telefoonnummer 0182-580 004 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. Om in contact te komen met de klantenservice kunt u ook een mail sturen naar het e-mailadres info@woningborggroep.nl. Op de website is tevens een digitaal contactformulier te vinden waar u uw vraag of opmerking kwijt kunt, er wordt dan zo snel mogelijk contact met de opgenomen. Als u in contact wilt komen met Woningborg Advies B.V kunt u naast bellen met de klantenservice ook een email sturen. U kunt uw mail sturen naar het e-mailadres www.woningborgadvies.nl. Op de website vindt u tevens een contactformulier waar u digitaal uw vraag of opmerking door kunt geven.
Woningborg is ook actief op Twitter, LinkdIn en Facebook. Via deze social media kanalen kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Openingstijden Woningborg klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Woningborg

Telefoonnummer Woningborg klantenservice

Telefoonnummer
0182 – 58 00 04
Belkosten
lokaal tarief

Adres Woningborg klantenservice

Tielweg 24
Gouda

Woningborg opzeggen

Woningborg direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/woningborg.

Woningborg ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie