KWF

 klantenservice

Kanker is in Nederland doodsoorzaak nummer 1. Zo’n 44.000 mensen overlijden jaarlijks als gevolg van de ziekte. KWF Kankerbestrijding zet zich in om dit aantal omlaag te brengen. KWF doet er alles aan om ervoor te zorgen dat kanker een geneesbare ziekte wordt. Ze willen hoe dan ook kanker onder controle krijgen en niet toestaan dat er zo veel mensen aan kanker lijden of zelfs overlijden. De missie is om zo snel mogelijk kanker terug te dringen. Ook wil KWF klaar staan voor mensen die leven met kanker en de mensen in hun samenleving. Het doel is dan ook om minder kanker te krijgen, meer genezing te krijgen en een betere kwaliteit van het leven voor kankerpatiënten te verzorgen. Om dit doel te halen, steunt en financiert KWF kankeronderzoek, voorlichting en ondersteuning voor patiënten. Om dit mogelijk te maken, werft de organisatie fondsen. Het geld dat KWF ontvangt gaat naar wetenschappelijk onderzoek, onderwijs, opleidingen, ondersteuning van patiënten en preventie. Dankzij wetenschappelijk onderzoek is er al veel informatie beschikbaar over het ontstaan en de behandeling van kanker. Hierdoor is er meer informatie beschikbaar over het voorkomen van kanker en zijn de behandelingen nauwkeuriger, effectiever en minder belastend geworden. Dit is goed te zien doordat de vijfjaarsoverleving, het percentage van kankerpatiënten dat 5 jaar na de diagnose nog leeft, ruim is verdubbeld sinds de oprichting van KWF. KWF financiert ongeveer de helft van alle onderzoeksprojecten in Nederland, waarbij kwaliteit het belangrijkste criterium is voordat subsidie wordt toegekend. Meer informatie hierover kunt u krijgen van de KWF klantenservice.

Onderzoek

KWF Kankerbestrijding financiert honderden onderzoeksprojecten. Door deze onderzoeken is het steeds beter bekend hoe kanker ontstaat en kan kanker eerder worden opgespoord. Ook zijn behandelingen effectiever geworden en overleven er meer mensen. De kwaliteit van het leven voor patiënten en overlevenden is ook verbeterd door het onderzoek. Door te doneren kan iedereen deze onderzoeken steunen. Op die manier kan iedereen helpen om kanker te genezen. KWF reikt ook de Koningin Wilhelmina Onderzoeksprijs uit aan topwetenschappers met baanbrekende onderzoeksideeën. Deze prijs is de grootste Nederlandse subsidie voor kankeronderzoek. Voor meer informatie over de onderzoeken kunt u bellen met de KWF klantenservice.

Klantenservice

De KWF klantenservice is bereikbaar op verschillende manieren. Zo is er een publieksservice waar u naar kunt bellen voor algemene vragen of wanneer u uw structurele bijdrage wil stopzetten of verlagen of als u andere wijzigingen wilt doorgeven. Hiervoor is het telefoonnummer van KWF 0900 202 00 41. Ook is er een gratis Kanker Infolijn beschikbaar om te bellen. Hiervoor kunt u bellen naar 0800 022 66 22. Zowel de publieksservice als de kanker infolijn zijn van maandag tot vrijdag beschikbaar van 09:00 – 18:00 uur. Ook kunt u via de website van KWF een formulier invullen waar u vragen, klachten en wijzigingen kunt doorgeven. U krijgt dan binnen 7 werkdagen reactie van de KWF klantenservice.

Contact met KWF

Openingstijden KWF klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers KWF klantenservice

Contact met KWFNummer
Algemeen0900 – 202 00 41

Overige contactmogelijkheden KWF klantenservice

KWF opzeggen

KWF direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/kwf.

KWF ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met KWF? Laat ons je ervaring met KWF weten!
Beoordeel KWF

Adres KWF klantenservice

Delflandlaan 17
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de KWF klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de KWF klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel KWF Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de KWF klantenservice?