Holland International

 klantenservice

Over Holland International

Holland International een reisorganisatie die al langer dan 70 jaar bestaat. Daarmee wordt een zekere kwaliteit en zekerheid geboden. Holland International is aangesloten bij de brancheorganisatie ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. Ook heeft Holland International diverse prijzen gewonnen. Zo is Holland International ‘Beste Allround Touroperator’ en heeft de reisorganisatie de ‘Beste Prijs-kwaliteitverhouding’. Hiervoor heeft Holland International diverse veren in ontvangst mogen nemen, dit zijn de belangrijkste vakprijzen in de reisbranche.
Holland International is aangesloten bij de World of TUI, de reisorganisatie waar in totaal meer dan 3600 reisbureaus bij zijn aangesloten en 150 reismerken , 150 vliegtuigen en bijna 300 hotels op zijn naam heeft. Op de websitevan Holland International kunnen bezoekers een keuze maken tussen de categorieen: zonvakantie, verre reizen, stedentrip, autovakantie, wintersport, rondreis en alle vakanties.Binnen de verschillende categorieen kan wederom een selectie worden gemaakt en de voorkeur van de reizigers worden doorgegeven. Zo kan er worden geselecteerd op bestemming, periode, classificatie en accomodatiesoort. Ook kan er worden gezocht op bestemming of accomodatienaam.
Holland International is een voorstander van verantwoord en duurzaam reizen. Op de website bestaat dan ook een aparte pagina over verantwoord reizen. Holland International heeft een selectie gemaakt van groene accomodaties per categorie, waar reizigers op kunnen selecteren. Ook met de wintersportvakanties draagt Holland International bij aan de duurzaamheid, door milieuvriendelijke accomodaties en bergdorpen aan te bieden aan de bezoekers van de website. TUI Nederland is sinds 1998 al bezig met duurzaam toerisme beleid. Ze hebben het motto ‘Buy green, Sell green, Share green & Be green’, waarmee ze voldoen aan de verplichtingen met betrekking tot duurzaamheid. Deze verplichtingen zijn opgelegd door de brancheorganisatie ANVR.

Contact

De klantenservice van Holland International is te berieken op 070-3266000. Hiervoor betaald u het lokaal tarief. Dit telefoonnummer is bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur. Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Volmerlaan 3, 2288 GC in Rijswijk. Naar dit adres kan ook post worden verstuurd. Ook is het mogelijk het kantoor een faxbericht te sturen, op het nummer 070-3266497.
Op de website kunt u tevens een reisbureau opzoeken dat dicht bij u in de buurt is. Na het invullen van de postcode komt er een lijst te voorschijn met reisbureaus van Holland International, die dicht in de buurt zijn. Zowel het adres als de afstand worden weergegeven. Door langs te gaan bij een reisbureau kunt u uw vragen stellen. Ook worden er telefoonnummers weergegeven, die gebeld kunnen worden. Op de website staat tevens een overzicht van veelgestelde vragen, waar ook een speciale zoekfunctie voor is ontwikkeld. Ook via sociale media is Holland International te bereiken, zowel op Facebook als op twitter.

Contact met Holland International

Openingstijden Holland International klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Holland International klantenservice

Contact met Holland InternationalNummer
Algemeen053 - 488 08 80

Overige contactmogelijkheden Holland International klantenservice

Holland International opzeggen

Holland International direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/holland international.

Holland International ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Holland International? Laat ons je ervaring met Holland International weten!
Beoordeel Holland International

Adres Holland International klantenservice

Zuiderval 120
Enschede

Laat ons je ervaring met de Holland International klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Holland International klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Holland International Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Holland International klantenservice?