Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping is een bedrijf dat producten aan biedt via televisie en internet. Deze producten kunnen vervolgens gekocht worden door middel van een telefonische bestelling of door te bestellen via de website. Tommy Teleshopping is actief in Nederland en België. De artikelen worden gepromoot via de commerciële televisiezenders. In Nederland kunt u de producten zeven dagen per week zien op de zenders van RTL, NET5 en SBS en in België bij de zenders Vier en Vijf. Tommy Teleshopping verkoopt exclusieve producten die u niet in de winkel kunt kopen. Na het zien van het aanbod van Tommy Teleshopping op televisie, kunt u de artikelen eenvoudig bestellen door te bellen of naar de website te gaan. Wilt u de producten rustig bekijken? Dan kunt u op de website door het ruime assortiment bladeren.

Maak het leven makkelijker

Het brede assortiment van Tommy Teleshopping bestaat uit artikelen die bedoeld zijn om het leven wat makkelijker of aangenamer te maken. Denk bijvoorbeeld aan handige keukenapparatuur, zoals een blender of een snijmachine, of producten voor lichamelijke verzorging, zoals een ontharingssysteem, een krultang of een innovatieve föhn. Of wat dacht u van een ontspannend massageapparaat? Ook producten voor in de tuin of voor in huis, of artikelen op het gebied van fitness kunt u vinden bij Tommy Teleshopping. Veel producten uit het ruime aanbod zijn ook uitermate geschikt om cadeau te doen.

Contact

De klantenservice van Tommy Teleshopping is bereikbaar op telefoonnummer 0900 – 0400032. U betaalt het lokale tarief. U kunt de klantenservice bellen van maandag tot en met donderdag tussen 8:30 en 16:45 uur en op vrijdag van 8:30 tot 16:00 uur. U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen. Daarnaast kunt u Tommy Teleshopping volgen op verschillende sociale media.

YouTube: https://www.youtube.com/user/TommyTeleshopping

Openingstijden Tommy Teleshopping klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Tommy Teleshopping

Telefoonnummer Tommy Teleshopping klantenservice

Telefoonnummer
0900 – 0400032
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Tommy Teleshopping klantenservice

Eemnesserweg 11-10
1251 NA Laren

E-mailadres Tommy Teleshopping klantenservice

Tommy Teleshopping opzeggen

Tommy Teleshopping direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/tommy teleshopping.

Tommy Teleshopping ervaringen

9 ervaringen.

9 gedachten over “Tommy Teleshopping”

 1. Het rond-draaiende frietuur mandje daar is de sluiting stuk(van I F) waar koop ik een nieuwe?? Geen enkele reacie

 2. Ik heb een ” DR-HO’S motionciser” besteld via “bol.com” met bestelnr. 1286027831. op 12 november 2021.
  Het toestel voldoet aan de verwachtingen, maar nu is er een slecht kontakt tussen het toestel en de adapter,
  zodanig dat ik permanent de insteekfiche moet aanraken om weer kontakt te krijgen, die dan na enkele minuten
  pf seconden terug uitvalt! Kan ik het toestel onder garantie naar uw adres terugsturen? Graag nieuws.
  Vriendelijke groeten
  Paul De Baedts

 3. In één woord: verschrikkelijk !!!!
  Ik heb de dr.Ho’ s motion ciser besteld, die kreeg ik na ruim 3 weken aangeleverd, heb er 1 maand plezier van gehad, toen begon dit apparaat veel harder geluid te maken , wat irritant was wanneer je wilde praten of tv kijken.
  Ik heb mijn klacht gemeld en mocht het apparaat retour zenden, dan kreeg ik een andere.
  Allemaal prima.!
  Dat heb ik gedaan, maar hoor nu al wéér 3 weken NIETS!!
  Zelfs geen bevestiging van ontvangst .
  Ik ben gaan bellen, dat doe ik nu al 3 dagen, maar het is gekmakend, ze laten je gewoon een kwartier wachten, en dan steeds die super irritante mannenstem er tussen door met de aanwijzingen van wat je evt. nog zou kunnen doen, maar wilt u een medewerkster aan de telefoon, blijft u aan de lijn!
  _ Hoe lang nog? !!!!
  En wie betaalt deze belkosten steeds, zou het misschien niet klantvriendelijker zijn een GRATIS belnummer in het leven te roepen voor de klanten van Tommy Teleshopping??!!!!

  Op iedere site van T.T. staat : “vóór 2 uur besteld, morgen in huis !”
  Nou, MIJN huis hebben ze blijkbaar over het hoofd gezien!!!!!!
  Ik vind het zeer onprofessioneel en klantonvriendelijk om klanten zó lang te laten wachten op 1) de bestelling (3 weken)
  2) ivm de retourzending a wéér 3
  weken!!
  NIETS vernomen, zelfs geen
  bevestiging
  3) klanten een ” eeuwigheid ” laten
  wachten aan de telefoon….met keer
  op keer dezelfde mededeling te
  herhalen, wat het wachten nòg
  ondraaglijker maakt!

  Tommy Teleshopping, doe eens wat je belooft, meer dan 3 weken wachten zonder een teken van
  enige actie of voorbereiding, tijdens het bestellen, maar nu óók ivm een retour van het eerste apparaat en het zenden van een nieuw apparaat!!!!
  Dit bevordert absoluut niet het vertrouwen in Tommy Teleshopping !!!!!!!!
  Laat iets weten, zo als het hoort!!!!

 4. Zeer slecht. Ik heb reeds van 22/03/2021 een retourzending gedaan omdat het apparaat (Vibrolegg) stuk was. Er werd mij ook verteld dat wanneer ik het kassaticket van Bpost zou doormailen ik dat geld terug zou krijgen. Ik heb reeds verschillende keren gemaild hierover maar er is nog steeds géén gevolg gegeven nl geen andere apparaat en geen terugbetaling van de verzendkosten

 5. Ik heb de Velform bij jullie gekocht. Een heerlijke warme band, een echte aanrader!

 6. Bestel best wel vaak iets via tommy tlesjopping en dit gaat altyd goed. Lieve mensen die daar werken en die de telefoon opnemen.

 7. Met dit warme weer zocht ik iets om het huis mee te koelen. Ik heb via TTeleshopping een Arctic Air gekocht. Super apparaat en goede snelle levering.

 8. Beste Tommy, ik ben heel erg blij met de pannenset, ze werken perfect en heb ze goedkoop kunnen kopen omdat ik direct gebruik heb gemaakt van de actie

Plaats een reactie