Vidomes

 klantenservice

Over Vidomes

Vidomes is een woningcorporatie in de buurt van Den Haag. Vidomes wil er voor zorgen dat mensen met onvoldoende kansen op de woningmarkt goed en betaalbaar kunnen wonen. Vidomes is actief in de omgeving van Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer en Delft. Vidomes verhuurt in deze gebieden verschillende typen woningen. Er zijn zowel hoog- als laagbouwwoningen, woningen speciaal voor ouderen of mensen met een zorgindicatie. Ook werkt Vidomes in verschillende wijken samen met andere corporaties en de Gemeente aan het verbeteren van het woonmilieu. Met name in Delft verhuurt Vidomes ook woningen aan jongeren. Maar ook is er in de wijken een ruim aanbod voor meer draagkrachtigen die willen wonen met luxe.

Producten en diensten

Vidomes biedt zowel koop als huurwoningen aan. U kunt huren via de sociale sector en de vrije sector. Vidomes biedt ook bedrijfsruimten, parkeerruimten en bergingen te huur aan. Op de website vindt u alle informatie die u nodig heeft als u wilt huren via Vidomes. Op de website vindt u tevens een overzicht van alle koopwoningen die op het moment te koop staan. Op een aantal koopwoningen is de koopvorm ‘Koopgarant’ van toepassing. Deze woningen zijn voor de lagere- en middeninkomensklasse. U kunt de woning kopen met korting van 15% of 25% en Vidomes koopt de woning terug als u deze wilt verkopen. Voor alle koopwoningen is er per gemeente een makelaar geselecteerd die bezichtigingen regelt en de koopovereenkomst sluit.

Contact

De klantenservice van Vidomes is te bereiken op het telefoonnummer 088-845 66 00 van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Als u een spoedgeval heeft buiten kantooruren kunt u dit nummer ook bellen, u wordt dan doorverbonden met de servicemeldkamer. Vidomes heeft voor een aantal complexen een complexbeheerder. U kunt met al uw vragen en opmerkingen op sociaal gebied, over technisch beheer en andere zaken terecht bij de beheerder in uw complex. De contactgegevens van uw complexbeheerder vindt u op de website. Via het telefoonnummer van de klantenservice kunt u ook een persoonlijke afspraak maken met een medewerker van Vidomes. Deze medewerker kan dicht bij het werk, bij u thuis of op het kantoor van een complexbeheerder afspreken. Als u per post contact wenst met Vidomes kunt u uw brief richten aan: Vidomes, Postbus 390, 2600 AJ, Delft. Voor huurders is het ook mogelijk om online zaken te regelen met betrekking tot de huur. U vindt op de website een overzicht van de digitale formulieren waarmee u verschillende huurderszaken online kunt regelen, zoals het opzeggen van de huur of het doen van een reparatieverzoek.

Contact met Vidomes

Openingstijden Vidomes klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Vidomes klantenservice

Contact met VidomesNummer
Algemeen088 - 845 66 00

Overige contactmogelijkheden Vidomes klantenservice

Vidomes opzeggen

Vidomes direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vidomes.

Vidomes ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Vidomes? Laat ons je ervaring met Vidomes weten!
Beoordeel Vidomes

Adres Vidomes klantenservice

Kleveringweg 24
Delft
Rapportcijfer Vidomes klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Vidomes klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Vidomes klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Vidomes Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Vidomes klantenservice?

1 reviews over “Vidomes”

 1. Rapportcijfer: 8

  Mogelijk heb ik recht op huurverlaging ..daar ik alleen AOW heb
  Ik kom er zelf niet uit .
  Hoop dat u mij kunt helpen
  Hartelijke groet ..WJM Vollebregt
  Nassaulaan 607
  2712 PZ
  Zoetermeer