Welzorg

 klantenservice

Over Welzorg

Welzorg Nederland is een onderdeel van de Louwman Group. Deze internationale groep is gespecialiseerd in de import en distributie van hulpmiddelen voor lichamelijk beperkten. Welzorg heeft locaties door heel Nederland, in de winkels kunt u terecht voor het lenen, huren of kopen van producten. Ook beschikt Welzorg over service punten en uitleenpunten in heel Nederland. Bij een servicepunt kunnen kleine reparaties en service worden verricht aan het gehuurde of gekochte hulpmiddel. De uitleenpunten zorgen ervoor dat u door heel Nederland makkelijk gratis hulpmiddelen en verpleegartikelen kunt lenen. Tevens beschikt Welzorg over een webwinkel waar een selectie van het assortiment direct bekeken en besteld kan worden.

Producten van Welzorg

Welzorg is een particuliere onderneming in de gezondheidszorg die naast hulpmiddelen ook comfortartikelen aanbiedt, deze artikelen kunnen op maat gemaakt worden en hiermee het leven van ouderen en mensen met een beperking vergemakkelijken. Denk hierbij aan speciale bedden of aangepaste huishoudelijke artikelen . Bij Welzorg is het ook mogelijk (revalidatie) hulpmiddelen gratis voor bepaalde tijd te huren, Welzorg specialiseert zich tevens in het geven van advies aan klanten. Welzorg levert aan diverse opdrachtgevers, waaronder gemeenten, zorgverzekeraars, thuiszorgorganisaties en andere instellingen met betrekking tot zorgverlening.

Contact

De klantenservice van Welzorg is voor algemene vragen en opmerkingen van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 per telefoon bereikbaar op het telefoonnummer 0900-0400097. Ook kunt u bij een vraag of opmerking het contact formulier digitaal op de website invullen.
Voor een spoed reparatie aan een van de geleende of gekochte hulpmiddelen kunt u vierentwintig uur per dag bellen met het telefoonnummer 0900-0400097.
Indien u een klacht heeft over Welzorg dan belt u met het telefoonnummer 088-0016700 van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00. U kunt er ook voor kiezen het klachtenformulier op de website in te vullen of schriftelijk een klacht in te dienen, dit doet u door een brief te sturen naar Welzorg Nederland BV, t.a.v. Klantenservice, Camerastraat 17, 1322 BB Almere. Bij een winkel of vestiging van Welzorg kunt u ook altijd terecht voor klachten, vragen of opmerkingen.

Het hoofdkantoor van Welzorg is gevestigd op Camerastraat 17, 1322 BH Almere. Indien u het hoofdkantoor van Welzorg per post wenst te bereiken, kunt u dit doen door uw brief aan voornoemd adres te adresseren. Tevens kunt u het hoofdkantoor per telefoon bereiken op telefoonnummer 0900 -0400097.Tot slot kunt u via social media ook op de hoogte blijven van Welzorg in Nederland, Welzorg heeft zowel een facebook als een twitter account.

Contact met Welzorg

Openingstijden Welzorg klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Welzorg klantenservice

Contact met WelzorgNummer
Algemeen0900 - 040 00 97

Overige contactmogelijkheden Welzorg klantenservice

Welzorg opzeggen

Welzorg direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/welzorg.

Welzorg ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Welzorg? Laat ons je ervaring met Welzorg weten!
Beoordeel Welzorg

Adres Welzorg klantenservice

Camerastraat 17
Almere
Rapportcijfer Welzorg klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Welzorg klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Welzorg klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Welzorg Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Welzorg klantenservice?

0 reviews over “Welzorg”

  1. Rapportcijfer: 8

    Wij zijn goed geadviseerd en hebben hier een scootmobiel voor mijn moeder gehaald.