ZilverenKruis

Over Zilveren Kruis

Elke dag toegang tot de beste zorg voor een betaalbare premie. Dat is waar Zilveren Kruis voor staat en dat is waar zij naar streven bij het inkopen van zorg. Bij Zilveren Kruis staat de klant centraal. U kunt bij hen  rekenen op de beste service op het gebied van zorg, gezondheid en vitaliteit. Kiezen voor Zilveren Kruis is kiezen voor de beste zorgverzekering van Nederland. Als marktleider staan zij garant voor de kwaliteit van de u geleverde zorg. En via  Zorgbemiddeling krijgt u snel(ler) de beste zorg, zoveel mogelijk bij u in de buurt.

Zilveren Kruis staat als grote verzekeraar midden in de maatschappij. Doordat zij een grote speler zijn, hebben zij flinke inkoopkracht en dit levert u voordeel op. Maar vooral zetten zij de kwaliteit van de zorg op de kaart. Bij Zilveren Kruis kunt u altijd kiezen waar u behandeld wilt worden. Ongeveer 30.000 werkgevers, thuiszorgorganisaties en bonden bieden via Zilveren Kruis een flinke korting op de zorgpremie aan hun werknemers en leden.

Veelgestelde vragen

Op het forum van de klantenservice van Zilveren Kruis vindt u antwoord op een groot aantal veelgestelde vragen. Ook kunt u hier vragen stellen die nog niet eerder zijn gesteld en zien wie er online is. U kunt de klantenservice van Zilveren kruis op de website vinden middels de knop Service en Contact. U kunt hier terecht voor vragen over vergoedingen, wijzigingen, declareren en hoe u een zorgverzekering aanvraagt. U kunt een formulier downloaden en informatie vinden die past bij uw gezinssituatie. Via de overstapservice kunt u eenvoudig overstappen van uw oude zorgverzekeraar naar Zilveren Kruis. De Beter Af polis is een complete basisverzekering met 3 service-niveaus. De aanvullende verzekeringen, namelijk de Beter Af Plus polis en Beter Af Tandarts polis, kennen ieder 1 tot en met 4 sterren. Daarnaast kunt u speciale pakketten toevoegen aan uw polis. Meldt u zich bij Zilveren Kruis aan als nieuwe klant, dan zegt Zilveren Kruis uw huidige zorgverzekering voor u op. U hoeft verder niets te regelen en met ingang van het nieuwe jaar bent u verzekerd.

Uw zorgverzekering bij Zilveren Kruis kunt u op maat samenstellen en online aanvragen. Via de online Zorgverzekering Assistent helpt u de juiste verzekering te kiezen. Zilveren Kruis heeft de beste online service onder zorgverzekeraars. Dat blijkt uit de Web Service Scan 2014 van onderzoeksbureau WUA. Ook heeft Zilveren Kruis de Keurmerk klantgericht verzekeren. Dit is een kwaliteitskeurmerk waarbij klantgericht werken centraal staat.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de klantenservice van Zilveren Kruis. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Facebook pagina. Ook op Twitter kunt u Zilveren Kruis bereiken, namelijk via @ZilverenKruis. Het webcareteam van Zilveren Kruis is tijdens werkdagen van 8.00 tot 18.00 online. U kunt al uw vragen en/of opmerkingen naar het webcareteam tweeten.

Als de medewerkers van zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u het forum bezoeken en informatie met andere bezoekers delen over diensten, producten of zorgverzekeringen. De kans is groot dat u hier bij lotgenoten het antwoord vindt dat u zoekt.

Zilveren Kruis Klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van Zilveren Kruis. De klantenservice is op werkdagen  bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur op het telefoonnummer 071 751 00 51.

Overige opties

Maandelijkse servicemailing en andere nieuwsbrieven worden naar klanten verstuurd via het e-mailadres altijdantwoord@zilverenkruis.nl

Openingstijden ZilverenKruis klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
ZilverenKruis

Telefoonnummer ZilverenKruis klantenservice

Telefoonnummer
071 - 751 00 52
Belkosten
lokaal tarief

Adres ZilverenKruis klantenservice

Dellaertweg 1
Leiden

E-mailadres ZilverenKruis klantenservice

E-mailadres
onbekend

ZilverenKruis opzeggen

ZilverenKruis direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/zilverenkruis.

ZilverenKruis ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie