Seat Nederland

Over Seat Nederland

Seat Nederland, dochteronderneming van Seat, is een Spaanse autofabrikant. Deze fabrikant is onderdeel van de Duitse Volkswagen Group.
Seat is in 1950 opgericht in Spanje onder de naam Sociedad Espanõnal de Automóviles de Turismo. Seat richt zich vanaf haar oprichting op het produceren van auto’s die niet alleen over een superieure techniek beschikken, maar ook puur rijgenot bieden.
Het automerk is dynamisch en designgericht. ‘Technology to enjoy’ is het motto van Seat. Door de beste Spaanse en Duitse technieken te combineren voldoen de auto’s aan de vele kwaliteitschecks.

Innovatie en duurzaamheid zijn twee belangrijke punten voor de autofabrikant. Het design en de innovatie technologie komen samen in de auto’s. Daarnaast is Seat niet alleen leidend op het gebied van duruzaamheid in de auto’s, maar ook bij de productie. De auto’s worden zo schoon en zuinig mogelijk ontwikkeld, terwijl onder meer zonnepanelen voor een duurzaam productieproces zorgen.
De essentie van een auto van Seat is: het bezitten van een prachtig design, het leveren van geweldige prestaties en het beschikken over geavanceerde technologie. De auto’s van Seat worden aan vele kwaliteitschecks onderworpen voordat ze worden goedgekeurd. Op deze manier is het mogelijk om de allerbeste kwaliteit te leveren.
Naast de autoproductie is Seat ook actief in de motorsport. Al decennialang doet het automerk mee en behaalde al meerdere prijzen in de motorsport.

Contactgegevens

Seat Nederland is gevestigd aan de Zuiderinslag 2 in Leusden. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Seat Nederland. De algemene klantenservice bereikt u op het nummer 0800-2357328. Voor pech belt u naar 0800-0242500. Deze klantenservices zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 14.00 uur. Ook kunt u een e-mail sturen naar Seat Nederland: info@seat.nl. Schriftelijke post adresseert u aan Seat Klantenservice, Postbus72, 3800 HD Amersfoort.
Op de website van Seat Nederland kunt u de verschillende dealers en werkplaatsen vinden, met bijbehorende contactgegevens.

Openingstijden Seat Nederland klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:00 -20:00
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -20:00
Zaterdag
08:00 -14:00
Zondag
gesloten
Seat Nederland

Telefoonnummer Seat Nederland klantenservice

Telefoonnummer
0800 - 235 73 28
Belkosten
gratis

Adres Seat Nederland klantenservice

Zuiderinslag 2
Leusden

E-mailadres Seat Nederland klantenservice

E-mailadres
onbekend

Seat Nederland opzeggen

Seat Nederland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/seat nederland.

Seat Nederland ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie