Seat Nederland

 klantenservice

Over Seat Nederland

Seat Nederland, dochteronderneming van Seat, is een Spaanse autofabrikant. Deze fabrikant is onderdeel van de Duitse Volkswagen Group.
Seat is in 1950 opgericht in Spanje onder de naam Sociedad Espanõnal de Automóviles de Turismo. Seat richt zich vanaf haar oprichting op het produceren van auto’s die niet alleen over een superieure techniek beschikken, maar ook puur rijgenot bieden.
Het automerk is dynamisch en designgericht. ‘Technology to enjoy’ is het motto van Seat. Door de beste Spaanse en Duitse technieken te combineren voldoen de auto’s aan de vele kwaliteitschecks.

Innovatie en duurzaamheid zijn twee belangrijke punten voor de autofabrikant. Het design en de innovatie technologie komen samen in de auto’s. Daarnaast is Seat niet alleen leidend op het gebied van duruzaamheid in de auto’s, maar ook bij de productie. De auto’s worden zo schoon en zuinig mogelijk ontwikkeld, terwijl onder meer zonnepanelen voor een duurzaam productieproces zorgen.
De essentie van een auto van Seat is: het bezitten van een prachtig design, het leveren van geweldige prestaties en het beschikken over geavanceerde technologie. De auto’s van Seat worden aan vele kwaliteitschecks onderworpen voordat ze worden goedgekeurd. Op deze manier is het mogelijk om de allerbeste kwaliteit te leveren.
Naast de autoproductie is Seat ook actief in de motorsport. Al decennialang doet het automerk mee en behaalde al meerdere prijzen in de motorsport.

Contactgegevens

Seat Nederland is gevestigd aan de Zuiderinslag 2 in Leusden. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Seat Nederland. De algemene klantenservice bereikt u op het nummer 0800-2357328. Voor pech belt u naar 0800-0242500. Deze klantenservices zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 14.00 uur. Ook kunt u een e-mail sturen naar Seat Nederland: info@seat.nl. Schriftelijke post adresseert u aan Seat Klantenservice, Postbus72, 3800 HD Amersfoort.
Op de website van Seat Nederland kunt u de verschillende dealers en werkplaatsen vinden, met bijbehorende contactgegevens.

Contact met Seat Nederland

Openingstijden Seat Nederland klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Seat Nederland klantenservice

Contact met Seat NederlandNummer
Algemeen0800 - 235 73 28

Overige contactmogelijkheden Seat Nederland klantenservice

Seat Nederland opzeggen

Seat Nederland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/seat nederland.

Seat Nederland ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Seat Nederland? Laat ons je ervaring met Seat Nederland weten!
Beoordeel Seat Nederland

Adres Seat Nederland klantenservice

Zuiderinslag 2
Leusden

Laat ons je ervaring met de Seat Nederland klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Seat Nederland klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Seat Nederland Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Seat Nederland klantenservice?