Volkswagen Nederland

Over Volkswagen Nederland

Volkswagen, het moederbedrijf van Volkswagen Nederland, is opgericht in 1937, maar draagt officieel pas sinds 1946 deze naam. In 1974 kwam de meest bekende Volkswagen auto op de markt: de Volkswagen Golf. Deze auto was al snel een groot succes en nog steeds is er een grote vraag naar deze auto.

In 1978 zette Volkswagen en Audi een gemeenschappelijke verkoop- en serviceorganisatie op: Volkswagen AG. Volkswagen AG produceert voertuigen van onder meer Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Deze autofabrikant is de grootste van Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Wolfsburg, Duitsland. Naast de productie van verschillende grote merken heeft Volkswagen AG ook alle aandelen in handen van Scania.

Innovaties van Volkswagen

Volkswagen hecht veel waarde aan innovatie en met name aan het bereikbaar maken van innovatie. Ook vindt het automerk het belangrijk om een goede technologische ontwikkeling door te maken. Het invoeren van innovaties en het doorvoeren van technologische ontwikkelingen vindt plaats op de volgende punten bij Volkswagen: veiligheid, comfort, infotainment, onderstel en aandrijving, en motoren.

Enkele voorbeelden van innovaties van Volkswagen zijn de voetgangersherkenning, de Sign assist, Park assist en Car-Net.

Contactgegevens

Volkswagen Nederland is een onderdeel van Volkswagen AG. Volkswagen Nederland heeft 157 autodealers door het hele land. Op de website van Volkswagen Nederland vindt u meer informatie over de specifieke dealers, zoals de contactgegevens en de aangeboden diensten.

Volkswagen Nederland is telefonisch bereikbaar op 0800-5557000. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 14.00.

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u ook het contactformulier op de website invullen. Wanneer u schriftelijk contact wilt opnemen, adresseert u uw post aan Volkswagen Klantenservice, Antwoordnummer 6, 3800 VB Amersfoort.

Openingstijden Volkswagen Nederland klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
08:00 -20:00
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -20:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Volkswagen Nederland

Telefoonnummer Volkswagen Nederland klantenservice

Telefoonnummer
0800 - 555 7000
Belkosten
gratis

Adres Volkswagen Nederland klantenservice

Zuiderinslag 2
Leusden

E-mailadres Volkswagen Nederland klantenservice

E-mailadres

Volkswagen Nederland opzeggen

Volkswagen Nederland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/volkswagen nederland.

Volkswagen Nederland ervaringen

1 ervaringen.

1 gedachte over “Volkswagen Nederland”

  1. onlangs een ID5GTX aangeschaft. Het software pakket wat hierin geleverd is voldoet niet.
    Als je gebruik maakt van cruisecontrol wordt de auto levensgevaarlijk. Daar waar 130 gereden mag worden herkent het systeem de snelheid van 70 om vervolgens vol in de remmen te gaan. Andersom geschied ook. De verkeersborden herkenning is meer onjuist. Volkswagen blijft maar zeggen dat de auto doet wat het zou moeten doen. Na enig onderzoek blijkt deze problemen al in de ID 3 voor te komen.
    Ik snap niet dat deze auto een type goedkeuring heeft gekregen. Is hier nu sprake van een nieuw volkswagen schandaal zoals met de dieselsoftware van eerder.
    Klantenservice reageert niet op de klachten

Plaats een reactie